Krypton 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2007 Witam! Poszukuję korzystnej oferty serwer'a dedykowanego, który posłużył by mi do sprzedawania kont shellowych w celu łączenia się z IRC. To co mnie głównie interesuje to brak k:line oraz możliwośc podłączenia kilku IP. Pozdrawiam i czekam na oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2007 Moze jakis zakres cenowy, pojemnosc dyskow, ram, transfer ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krypton 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2007 Zakres cenowy - nie więcej niż 120 zł, sprzęt wiadomo - żadna pierwsza klasa (; Coś byleby chodziło IRC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2007 nie więcej niż 120 zł, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2007 nie więcej niż 120 zł, niemożliwe staje się możliwym www.serverbasar.de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krypton 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2007 LoL fujara widac, że prawdziwy pro z Ciebie Przez 1,5 roku miałem serwer za 75zł/ miesięcznie na starym sprzęcie, ale wszystko śmigało... Również dla IRC. Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2007 który pos?u?y? by mi do sprzedawania kont shellowych Ja bym na sprzet za 120 zl znajomych nie sprowadzal a co dopiero klientów ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach