Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 28, 2007 Witam, Niesety juz nie ma! Do rozdania mam 4 koszulki WebHostingTalk.pl w rozmiarze XXL (sa na prawde duze). Jak wygladaja koszulki (nasi modele to guci0 i Ece): Zainteresowanych prosze o kontakt w temacie lub PW. Pozdrawiam, Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2007 /me jest zainteresowany Spotkamy się pewnie ponownie podczas jakiejś konferencji, to ją wtedy od Ciebie odbiorę, ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2007 Ten po lewej to ja Tylko koszulke mi Moje Kochanie zabralo Pozdrawiam Pawel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 28, 2007 bellerofont: wyślij mi na PW adres to prześlę pocztą, nie ma problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2007 gdzie do nabycia takie koszulki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 28, 2007 gdzie do nabycia takie koszulki? To jest limitowana seria (resztka ;P) jedna już dla WoofeR'a, druga dla bellerofont, trzecia czeka na potwierdzenie od voytar'a. Wiec została ostatnia. Rozdaję za darmo, przypominam to jest rozmiar XXL! taki duży, duży (przy moim 183 i 83kg XL jest za długa i za duża trochę). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 28, 2007 noo.. ale z XXL i pewnie XL już wyrosłem.. tzn. schudłem.. ja chcę Lkę.. ale czarną może? to by było coś... albo na Allegro to puścić... ale byłby ubaw.. a gratis konto email : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 28, 2007 I po zabawie Przykro mi, że już po wszystkim. Z drugiej strony cieszę się, że tak wam się to podobało. Obiecuję, że koszulki jeszcze się pojawią! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Luty 28, 2007 hmmm Bartku a co z tymi fotkami z konferencji Data Center ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irvinek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2007 hmmm Bartku a co z tymi fotkami z konferencji Data Center ? "Wyręczę" Bartka http://62.181.4.40/spotkania/konferencja_gigacon_29.01.2007/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2007 fotki zostały dodane 28-Feb-2007 23:11 a mój post jest z godziny 20:42. Więc następnym razem sprawdź i nie pisz głupich postów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2007 Tak szczerze mówiąc te kilka koszulek na całe forum to kropla w potrzebie a koszulek to powinno być przynajmniej te 50 do rozdania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2007 bellerofont się nie zgłosił ponownie więc została jeszcze jedna koszulka w rozmiarze XXL ! Jeśli ktoś ma ochotę na taką koszulkę i nie będzie ona służyć do zamiataniu kurzy to piszcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2007 Ja jestem 1 po koszulkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2007 bellerofont się nie zgłosił ponownie... Niestety byłem bardzo zajęty i wyleciało mi to z głowy. Przepraszam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2007 już dostałem koszulkę jest świetna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 znowu sie na koszulke neiie zalapalem ehhhhhh ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2007 No jakby była jeszcze jakaś wolna to bym o nią prosił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2007 No jakby była jeszcze jakaś wolna to bym o nią prosił Raczej nie ma takich rozmiarów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2007 znasz jego rozmiar? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2007 no cóż raczej żartował heehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach