Gamsiu 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2007 Wygenerowałem kod promocyjny o maksymalnych zniżkach na wszystkie opcje. Kod brzmi: PROMOCJA97 Może komuś się przyda;) A mam pytanie dot. Shell'a - mozna uruchamiac wlasne programy? Z uruchomionym EKG w screenie nie było problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2007 A doczytałeś w opisie że wtedy Twój ref = 0 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gamsiu 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2007 A doczytałeś w opisie że wtedy Twój ref = 0 ? Tak;) Może komuś się przyda. Sam korzystałem z kodu na -97$ i miałem problem ze znalezieniem "uczciwego" kodu na te 97$ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2007 Wydzieliłem dyskusję o e-kartach tutaj: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=9108 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2007 Prawda jest taka iż DH się po mału "kończy" :/ Teraz to co najwyżej można tam ftpa trzymać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2007 a można boss wiedzieć czemu ? ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2007 BOSS - kończy, tzn? Już serwery nie wytrzymują przeciążenia, czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2007 Loady takie jakby tam Samoobrona blokady robiła Czas generacji skryptów woła o pomstę do nieba. Zobaczcie np. http://www.gimpuj.info/ które stoi na DH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2007 @BOSS a tak jeszcze nie dawno zatarczywie ich polecałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2007 Nawet była wojna na refy Już mi przeszło Przez ostatnie 2 miesiące sytuacja się niestety pogorszyła :/ Czyżby przestało im się opłacać dawać po TB transferu na miesiąc i zaczęli upychać więcej kont tego nie wiem. American Dream to to jednak nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2007 Każdy zamulacz tam idzie i dlatego tak jest. Tam normalni userzy nie idą ze stronką co ma 5 uników dziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2007 @BOSS a tak długo jest czy dopiero od niedawna ? ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2007 Dokuczliwie jest dopiero od miesiąca może, ale drobne czkawki były już wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2007 Ja tam nie narzekam. Serwerów mają pełno, zależy jak się trafi. Ale fakt że forum bossa chodzi zdecydowanie gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2007 To nie moje forum tylko znajomego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2007 strona wygenerowana w 0.135 sekund z 15 zapytaniam nie jest zle boss 68 Gości, 39 UżytkownikówStrona wygenerowana w 0.306 sekund z 11 zapytaniami. j/w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2007 udało Ci się wstrzelić w godzinach szczytu i w weekendy to 2 czy 3s i czasem internal :/ Dzisiaj coś niespotykanie niski load na serwerach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2007 moze cos zrobili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2007 wątpie rano było normalnie czyli źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gamsiu 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2007 14:08:48 up 135 days, 2:29, 3 users, load average: 3.05, 2.73, 2.17 Moja maszynka zwie się "pacer" Moje zdanie jest takie, że DH chodzi lepiej niż nazwa i kilka innych polskich hostinków;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2007 Jak nazwa to na pewno lepiej nie chodzi, już nie koloryzuj Ja mam teraz: Uptime 19 days 13 hours 39 minutes Load Averages 4.85 3.29 3.50 A dyski widzę, że w sumie mają 37202.48 GB Zobaczcie jak chodzi moja galeria: http://www.koszalin.org.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2007 Zobaczcie jak chodzi moja galeria: http://www.koszalin.org.pl/ Nie wiem jak innym, ale mnie w tej chwili, biorąc pod uwagę iż to jest hosting współdzielony za bardzo niską cenę... strona chodzi bardzo dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2007 Heh akurat zaczęło lepiej chodzić Przeważnie to mi miniatur nie doczytuje :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2007 u mnie też ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarcow 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2007 A doczytałeś w opisie że wtedy Twój ref = 0 ? Czy to lepiej, czy gorzej? Sam zamierzam troszkę reklamować DH, by mieć za rok mniej do zapłaty. Jak uważacie warto wygenerować kod i nim reklamować, czy też lepiej refem? Zastanawiam się też, który sposób: %, czy od usera jest wartościowszy? Kto się podzieli doświadczeniami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach