cahe 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2007 u mnie działało fajnie przez 3 miesiące (97 dni testowych?), a w tej chwili co drugi dzień zalicza pady... np. w tej chwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2007 U mnie od wczoraj coś przymula, ale obawiam się że to wina routerów na styku z USA a nie samego DH :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cahe 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2007 na dreamhoststatus.com w komentarzach do najnowszego "newsa" ludzie piszą że im też wolno działa... to jednak chyba wina DH. szczególnie że przepraszali mnie za to już parę razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2007 przepraszali sami z siebie czy wysylales tickety? mi wczoraj strony chodzily szybko tylko panel sie dlugo ladowal, dopiero dzisiaj mam male problemy ze stronami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cahe 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2007 w odpowiedzi na tickety dostawałem przeprosiny i wyjaśnienie (serwer z powodu dużego obciążenia wymagał restartu... etc. etc.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2007 Mi już wszystko szybko chodzi Na DH nawet jak są jakieś problemy to szybko i sprawnie sobie z tym radzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarcow 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2007 Czy ktoś wyrazi opinie na temat DreamHost, jak w ostatnim czasie spisuje się ten hosting. Zamierzam przenieść tam kilka stronek. Ponadto znalazłem ciekawy kod ZNIZKA97, na to będę miał zniżkę 97$. Tak więc oferta znakomita. Teraz tylko pytanie, czy warto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2007 To akurat był mój kod i jest już nieaktualny niestety. Od 2 miesiecy była tylko jedna 35 minutowa przerwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarcow 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2007 Czy zna zatem ktoś jakiś mocno wartościowy kod? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2007 http://www.google.com/search?rls=en&q=dreamhost+coupons Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2007 50DOLAROW "50$ w prezencie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarcow 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2007 Dla innych zainteresowanych znalazłem kod FLY, który daje aż 97$ zniżki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2007 Juz nie ma kodów na 97$, DH zmieniło politykę i stało się to ekonomicznie nieracjonalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystek 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2007 Juz nie ma kodów na 97$, DH zmieniło politykę i stało się to ekonomicznie nieracjonalne No weź nie strasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2007 I tak kod obowiązuje tylko w pierwszym roku więc co za różnica? A sam dreamhost bardzo sprawnie działa. Pad trwał może z 5 min (ponieważ mają masę serwerów zależy od tego na jaką maszynę się trafi - ja mam wyraźnie farta jak dotąd). Biorąc pod uwagę możliwości, SSH, to że dbają o upgrade oprogramowania jestem zadowolony. Kod 70USD daje 70$ zniżki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2007 Kod 5back - 102$ zniżki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2007 hehe nie ma czegos takiego jak 102$ znizki chyba ze 102zl nie wprowadzaj ludzi w blad :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2007 No jak przecież to zagraniczny host i chodzi o USD a nie PLNy Wejdź i sprawdź, dochodziłem aż do wyboru płatności i zamiast 120 USD miałem zapłacić 22 USD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2007 Pomyśl chwilę, odpal kalkulator i wtedy mi napisz ile Ci wyszło Na mój gust to jednak 97 a nie 102 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2007 $119.40 (1 year of L1.)- $97.00 (5back "save $102 - $5 rebate plus 97") Sprawdziłem jeszcze raz no dobra... powiedmzy że mowiłem o promocji netto Brutto to faktycznie 97$ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martio 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2007 Bardzo ciekawa oferta. Jaką dokładnie wersję PHP5 i MySQL posiadają? Czy jest tam mod_rewrite? No i jak mogę z Polski dokonać płatności? Bardzo proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2007 php4 4.4.7 i php5 5.2.2 oraz mysql5 jest modrewrite, mozna placic karta, paypalem lub google checkout Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarcow 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2007 php4 4.4.7 i php5 5.2.2 oraz mysql5jest modrewrite, mozna placic karta, paypalem lub google checkout Widzę, że bierzesz udział w programie partnerskim DreamHost. Zdradź mi czy prowizję z poleconych użytkowników, będę mógł przeznaczyć na opłacenie hostingu na nowy sezon? A jeszcze jedno, bo pewnie sprawdzałeś, który sposób wynagradzania jest korzystniejszy procentowy, czy od usera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2007 bedziesz mogl przeznaczyc na oplate, lub wyplacic na paypal (dochodzi oplata 5% dla DH) oba systemy referowania wychodza mniej wiecej tak samo, nie widzialem wiekszej roznicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gt8 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2007 Moze komus sie to przyda: Save 50% today! FOR A LIMITED TIME ONLY you can sign up for our "Code Monster" hosting plan at HALF PRICE! Plus, the sale price is good for AS LONG AS YOU KEEP THE PLAN! A mam pytanie dot. Shell'a - mozna uruchamiac wlasne programy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach