Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2007 Kychu sxe ..czemu, jakby adminem była peace-b to czemu nie ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2007 Kychu sxe ..czemu, jakby adminem była peace-b to czemu nie ; ) Heheh... to nawet ja bym założył u niej jakieś konto i jeszcze dzwonił na infolinie, żeby chociaż głosu posłuchać (chociaż sam mam własne serwerki). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ipIV 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2007 Miałem tam konto opłacone do końca września - na różne śmieci... i jakoś w kwietniu wyparowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2007 Kolejna firma krzak a prowadzą ją jak zwykle: Wakacje uważam za otwarte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2007 http://host4ever.pl/reseller.php * Podane ceny są cenami brutto i nie zawierają podatku VAT. Chyba im się z pensjami pomyliło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lirek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2007 http://host4ever.pl/reseller.phpChyba im się z pensjami pomyliło Nic nie pomylilo, dla nich to normalne, poprostu sie nie znaja. Trudno, skoro smek skonczyl zawodowke i jest elektrykiem wysokich napiec ... ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2007 eh... takie błędy? No ludzie, proszę Was... kto poważnie myślący o prowadzeniu biznesu popełnia takie błędy? Aż strach pomyśleć jak wygląda księgowość w tej firmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lirek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2007 eh... takie błędy?No ludzie, proszę Was... kto poważnie myślący o prowadzeniu biznesu popełnia takie błędy? Aż strach pomyśleć jak wygląda księgowość w tej firmie. Nie ma księgowości, bo nie ma firmy ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2007 uptime http://host-tracker.com/web-site-uptime/427579/lvuc/ Uptime 77,96 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2007 Nie no UpTIME wzorowy... Szkoda dyskutować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2007 Po prostu - POWALA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 Dzisiaj UPTIME wynosi aż 52.07% Nie, żebym ich bronił, ale uptime w skali dnia jest raczej mało miarodajny -- każdy serwer ma czasem uptime 0% przez pewien czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 t, MY! Useshy wht ukrzyshujemy Cię za to że bronish h4e najlepshej firmy hostinkowej w Polsce Hhe to tak żartem ale chyba już niedługo h4e zaliczy down na zawsze ( czyt aż super adminowi przyjdzie kolejny pomysł do głowy ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 Poprostu bosko dobrał wspaniały system genialnie go skonfigurował i nie wytrzymuje dluzej niz 5 h działania a masyzna jest tak dobra ze restart (wyłaczenie - 2h + włączenie- 4 h) trwa 6h I co tu sie dziwic ze uptime slaby ... wspolczuc adminowi ... to nie jego wina ! ze ma 14 lat i fantazjuje o biznesie życia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2007 Witam! Miałem z tym Panem do czynienia sporo bo około 2 miesiące i powiem ze na poczatku był bardzo miły. Wszystko zxaczelo sie jak chcialem zmienic serwer dedykowany i niestety wybrałem u Pana Łukasza. Na początku Pan bardzo się domagał o zaliczke 100zł więc mu wysłałem bez problemu za tydzien wplacilem dalszą część kasy. Czyli razem 330zł za dedyka ktorego mial zamawiac z HetZner. Pieniądze przelałem na poczatku miesiąca a serwer miał być na 20 pazdziernia , z 20 bylo na 22 potem na 23. Rzecz jaska ze sie bardzo wkurzyłem i postanowilem do niego zadzwonic, oczywiscie bardzo miły, "Tak będzie dzisiaj na 100%" no to sie ucieszyłem ale czekam i czekam i nic. Dzwonie 2 raz nie odbiera, 3,4 az wyłaczył telefon. No dobra to jeszcze nic. Na następny dzien pisze do niego na GG zeby mi oddał pieniądze a on "dobrze niema sprawy moze dzisiaj zrobie przelew". Ja napisalem więc jezeli mozna to bardzo prosze. Do dzisiaj czekałem na przelew i nie dotarł, pisze do niego "przelał pan"? On na to Tak oczywiście zaraz wysle kopie przelewu, jak mogłem sie spodziewac "Nie wysłał", teraz za kazdym razem jak dzwonie nie odbiera, nie odpisuje. A jeszcze dobre bo mi napisal "mam prawo do oddania pieniędzy w ciągu 2 tygodni" Tak wiem, przypomne ze wplacilem na początku miesiąca więc 2 tygodnie juz minęły. troche do zatkało i CISZA... Zostało mi tylko isc na policje i zadac oddania pieniędzy. Moze to tylko 330zł ale ja mam 17 lat i nie zarabiam :/ Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2007 Troche to przykre, że mozna być aż tak naiwynym Rozsądku życzę następnym razem i chociaż pobieżnego przegladniecia WHT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2007 No wiesz nie podejrzewałem ze jakas firma moze zrobic taki wałek i przyznam nie czytalem opini ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2007 Emil Łukasz Łełek CI nie odda kasy weź to czym prędzej zgłoś na policje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2007 z ciekawości napisałem do tej "firmy" z pytaniem o ceny brutto bez Vat otrzymałem : Witam, nie jest to zart, nasza firma nie jest platnikiem VAT i z tego powodu cena brutto nie zawiera VaTu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2007 z ciekawości napisałem do tej "firmy" z pytaniem o ceny brutto bez Vat otrzymałem : Witam, nie jest to zart, nasza firma nie jest platnikiem VAT i z tego powodu cena brutto nie zawiera VaTu. No i co się nie zgadza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2007 No i co się nie zgadza?Nic, niektorzy jak widac lubia czepiac sie dla zasady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2007 a jest cos takiego jak cena brutto bez VATu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no-more-krzak 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2007 a jest cos takiego jak cena brutto bez VATu ? Oczywiście, że jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2007 no dobrze .. opinia i tak jest taka sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach