Warrior997 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2007 Jak w Temacie... Chce Zarejestrowac Domene COM albo NET ale Niewiem Zabardzo Gdzie Najlepiej i Najtaniej przy pierwszej wplacie i przedluzeniu? Zastanawialem Sie Nad www.rejestrator24.pl/ Czekam Na jakies Propozycje THX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 21, 2007 Nie mogłeś tego w jednym wątku napisać? Ja mam identyczne ceny od 3 lat w www.maddogdomains.com - 9 dolców.. do tego panel, opłata taka sama przy przedłużaniu.. w Polsce używam www.domenytanio.pl ale nie mam tam chyba ani jednej com/netówki.. lepiej w USA.. przelew z mBanku i heja.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2007 Zwykle najwygodniej tam gdzie hosting. Ale ludzie nie lubia wiązać hostingu i domeny z jedną firmą z powodu "jeśli hosting padnie to i domenę stracę". Proponuję poczytać opinie kilka for niżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach