Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2007 Witam serdecznie, dzisiaj około godziny 12-13 wysłałem zapytanie dotyczące serwera dedykowanego jak do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi. Czy ta działalnośc juz nie istnieje? Co sądzicie na ich temat? pozdr. muchakk Edit dostałem odp. teraz chciałbym poznac opinie na ich temat. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2007 chciałbym poznac opinie na ich temat. bylo na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 20, 2007 muchakk a jak tam XXL? bo właśnie ich testuję, na miesiąc wykupiłem VPSa w Strato.. migrujesz do Puretec? Możesz odpisać na PW albo na sponsi@civ.pl też miałem problem z DNSami, ale w sumie luz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2007 muchakk ekhem...Może sprobuj się skontaktowac z Panem Tomaszem przez to forum? http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showuser=84 Tmbnet ma dobrą opinię, są tani (jak na pośrednika i do tego polskiego), serwer dostajesz stosunkowo szybko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach