Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2007 przeglądarką mogę zassać a za to konsola nie chce. da się jakoś mu podłożyć ten plik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2007 haha rozbrajasz mnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2007 inaczej: skrypt pieprzy że nie może pobrać a przeglądarka to ssie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2007 to pobierz z przeglądarki i zainstaluj via shell?;| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2007 przeglądarką mogę zassać a za to konsola nie chce.da się jakoś mu podłożyć ten plik? Bo konsola jest zla A podlozyc sie da - w koncu odpalasz zwykly skrypt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2007 więc... przy instalacji sterków - nie odpala się tryb graficzny. przywróciłem pierwotne ustawienia i działa. czytając logi... patrzę i patrzę i nadziwić się nie mogę. piszę coś o czcionkach. a ja żadnych czcionek nie zmieniałem. robiłem według 1 sposobu z http://forum.ubuntu.pl/viewtopic.php?t=8235 ... logi: http://wole.pl/Xorg.20.log Może nie kumaty jestem(chyba raczej to) albo iksy się wykrzaczyły o czcionki. p.srusel doczekamy się ruby na serwerze?:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2007 dobra na dziś koniec. rozwaliłem iksy doszczętnie - nawet przywracanie backupu xorga.confa nie pomogło jutro reinstal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2007 Może lepiej rusz głową spróbuj rozwiązać ten problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2007 iksy się nie włączyły to odpaliłem via konsola w pico xorg.conf i zmieniłem nvidia na nv(wcześniej pomagało). dupa. otworzyłem backupa tego xorg.confa i zapisałem jako xorg.conf - 0 reakcji ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Luty 20, 2007 Najprostszym i niepolecanym sposobem było by wywalenie wszystkich paczek X11* a następnie ich instalacja via menadżer pakietów. ps. nie oglądałem loga etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2007 zreinstalowałem system. pięknie postawiły się serwery,beryl, sterki etc. więc topic to close. p.s. rusel zaczynasz mnie denerwować, dostałeś kasę i juz nie jesteś taki rozmowny i pomocny...(ile ja czekam na ruby on rails?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2007 p.s. rusel zaczynasz mnie denerwować, dostałeś kasę i juz nie jesteś taki rozmowny i pomocny...(ile ja czekam na ruby on rails?) Powiedz, co Nas to interesuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach