eddevil 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2005 Witam wszystkich, jestem tu nowy, wiec z gory prosze o wyrozumialosc Pilnie poszukuje sprawdzonego konta resellerskiego o pojemnosci ok. 4GB z miesiecznym transferem ok. 40GB. Uslugi musza byc na wysokim poziomie (bardzo mi zalezy, aby nie stracic wypracowanego juz wizerunku wsrod swoich klientow i zapewnic im b.wysoka jakosc uslug ktora w moim rozumieniu dotyczy glownie bezpieczenstwa, bezawaryjnosci i ciaglosci uslug). Umowa miedzy firmami - nie tylko mile widziana, ale wrecz wymagana Zainteresowanych i chetnych do pomocy bardzo prosze o kontakt lub info na forum. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hostcenter 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2005 Zobacz oferte www.ncgroup.pl spore limity transferu i serwery u nas a nie konta resellerskie na kontach resellerskich Proponuje tez nazwa.pl dobra firma dobre ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eddevil 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2005 ... no i juz testuje konto na www.ncgroup.pl Dziekuje za info! ps: hm... pozostaje jeszcze to sprawdzenia nazwa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2005 Zobacz oferte www.ncgroup.pl spore limity transferu i serwery u nas a nie konta resellerskie na kontach resellerskich Proponuje tez nazwa.pl dobra firma dobre ceny. Nie widziałem kont resellerskich ani w nazwa.pl, ani w ncgroup.pl. Możesz wyjaśnić co znaczy konta resellerskie na kontach resellerskich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hostcenter 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2005 Miałem na myśli konta ktore mozna dalej odsprzedawac pod wlasna marka logiem itd czyli takie spore konta np 10 GB z mozliwoscia zakladania sporej ilosci kont dla swoich klientow. Gdzie nie bedzie loga dostawcy tylko np twoje. Konta reseleskie na kontach resellerskich ? Chodzi o to czesc firm kupuje konta resellerskie a nastepnie stara sie je sprzedawac jako wlasne konta tez resellerskie lub bardzo podomne ze wzgledu na spore pojemnosci i ilosci domen kont ftp itd. Ale moge sie myslic a gdzie znajde prawdziwe konto resellerskie ? Musi ono miec w nazwie SUPERResellerGIgaMax ? :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sniku 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2005 Ludzie http://www.ncgroup.pl/ i epoland.pl to jest net.partners.com Zwykli niekompetentni naciagacze!!! 1/3 czasu servery wcale nie dzialaja konta ftp sa widoczne z sieci po 7dniach albo wcale :// kasy zwracac nie chca!. STANOWCZO NIE POLECAM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ergo 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2005 heheh post wyslany w marcu.... i wszystko jasne, wtedy byla niezla awaria ale wymieniony jest sprzet, zmieniona lokalizacja serwerowni firmy i nowe lacza ( i to nie sa jakies wymowki tylko firma faktycznie zmienila lokalizacje) od marca chyba mialem jedna awarie ktora trwala kilka godzin ( w niedziele ) ale wrocilo do normy, takto poza kilkoma niedociagnieciami w panelu i ustawieniach php , nie narzekam.. mam wirtualny serwer ( czyli reselerke ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach