adams_wawa 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2007 potrzebuję jakąś 3-y literówkę i klepię, klepię i nic. jest może jakiś programik coby sobie sprawę ułatwić ? Koniecznie PL i bez cyfr pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2007 Witaj Jest taki program domenader - posiada bazę 1,2 i 3 literówek. Ale z tego co wiem jest to program płatny. Ewentualnie poszukaj na allegro jest wiele ogłoszeń o listach wolnych 3 literówek. Pozdrawiam Paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2007 potrzebuję jakąś 3-y literówkę i klepię, klepię i nic. jest może jakiś programik coby sobie sprawę ułatwić ? Koniecznie PL i bez cyfrTo sobie napisz. Przeciez to pare linijek kodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adams_wawa 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2007 potrzebuję jakąś 3-y literówkę i klepię, klepię i nic. jest może jakiś programik coby sobie sprawę ułatwić ? Koniecznie PL i bez cyfrTo sobie napisz. Przeciez to pare linijek kodu. Niestety nie potrafię napisać tych kilku linijek. mógłbyś mi pomóc ? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2007 Niestety nie potrafię napisać tych kilku linijek. mógłbyś mi pomóc ?W znalezieniu jakiejs trzyliterowki? Bardzo prosze - aal.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adams_wawa 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2007 Niestety nie potrafię napisać tych kilku linijek. mógłbyś mi pomóc ?W znalezieniu jakiejs trzyliterowki? Bardzo prosze - aal.pl. nie szukam jakiejkolwiek - szukam listy z której mógłbym coś skojarzyć (skrót). PS same oferty płatne otrzymuję na priv hehehe pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2007 nie szukam jakiejkolwiek - szukam listy z której mógłbym coś skojarzyć (skrót).To sie zdecyduj, w pierwszym poscie napisales, ze szukasz jakiejs. PS same oferty płatne otrzymuję na priv heheheDarmowa lista poszla na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adams_wawa 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2007 nie szukam jakiejkolwiek - szukam listy z której mógłbym coś skojarzyć (skrót).To sie zdecyduj, w pierwszym poscie napisales, ze szukasz jakiejs. PS same oferty płatne otrzymuję na priv heheheDarmowa lista poszla na PW niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi :] pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2007 Zapodaj mi P na PW tez jak mozesz, bo jest w cholere skubania przy szukaniu dobrych proxy do robocika szukajacego ktory posiadam ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2007 To mi przy okazji też Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2007 tez ladnie poprosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
datanet 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2007 ja też poproszę, jeśli można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2007 Najlepiej wystaw na allegro........... podeslij i mi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2007 Kopsnij mi P na PW tez jak mozesz, bo nie chce mi sie szukac dobrych proxy do robocika szukajacego ktory posiadam Kto jak kto, ale Ty chyba nie myslisz, ze cos ode mnie dostaniesz? Tym bardziej tylko dlatego, ze czegos Ci sie nie chce. To mi przy okazji też Dzien dobroci sie skonczyl - nie ma wiecej tez ladnie poprosze j.w. ja też poproszę, jeśli można.j.w. podeslij i mi:Pj.w. ...i do wszystkich, ktorzy wysylali mi PW: j.w. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2007 A ja zdążyłem na dzień dobroci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2007 może lepiej zamknijmy to siedlisko spamu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach