snajperpl 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2007 Witam Nie wiem gdzie ten topic zamieścić na tym forum Otóż chodzi mi o to czy ktoś za drobną opłatą wgrałby na dedyka moduł CURL oraz bibliotekę GD? Panel to DirectAdmin v1.28.1 Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Luty 17, 2007 Daj link do phpinfo() Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
snajperpl 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2007 Nie jestem pewien, ale chyba o to chodzi http://katalog.fajno.pl/pinfo.php ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2007 Z tego co widzę to oba moduły działają już na tym serwerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
snajperpl 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2007 Tak już problem został rozwiązany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Luty 17, 2007 no to zamykamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach