Grzegorz Stolarz 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2007 Witam, Wiem, że pytanie to może być dla Was dziwne, ale naprawdę szukałem fajnych opcji, nic nie wymyśliłem, dlatego bardzo by mi zależało na pomocy przy jej wyborze. Pomoże mi ktoś wybrać fajną i wartościową domenę? Pozdrawiam, Largo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tobi 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2007 Guardians.pl ostatnio była na sprzedaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Stolarz 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2007 Witam, Ale została już chyba kupiona. A co myślicie o tej co ja wybrałem i prawdopodobnie ją kupię - securitycenter.pl? Pozdrawiam, Largo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2007 Jeśli serwis będzie dobry to domena nie jest tak ważna (oczywiście nie mam na myśli np. samochody.pl, czy banan.pl...). Najważniejsza jest treść.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tobi 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2007 Witam, Ale została już chyba kupiona. A co myślicie o tej co ja wybrałem i prawdopodobnie ją kupię - securitycenter.pl? Pozdrawiam, Largo A jednak nie. I ma PR 3 http://allegro.pl/item166368133_super_serw...l_pr_3_bcm.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach