Sajrus-World 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2007 Witam Poszukuję niezawodnej firmy hostingowej z obsługą konta reseller o jak najlepszych parametrach i przystępnej cenie. Dziękuję za pomoc. Chciałbym żeby wszystko było nieograniczone (ilość kont, subdomen itd), oczywiście oprócz transferu i pojemności konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2007 Ja również bardzo często chce dużo rzeczy ale niestety w praktyce nie jest to do wykonania... PS. jeżeli składasz prośbę to przynajmniej podaj + - jakich dokładniej parametrów potrzebujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sajrus-World 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2007 Myślę że wystarczy transfer miesięczny gdzieś ok 40-50 Gb i pojemność 2-4 Gb. Więc co mi polecasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2007 Co do resellera to może coś takiego Cię zainteresuje http://www.webhostingtalk.pl/index.php?s=&...ost&p=50853 Pakiety są elastycznie dopasowywane do wymagań, Trzeba napisać do Pana Pajkerta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2007 a ja moge polesic www.exh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 14, 2007 a ja zdecydowanie odradzam www.exh.pl i radzę zainteresować się wypowiedzią Tomi'ego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sajrus-World 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2007 a coś innego niż to sisco lub blink bo mają ograniczenia w bazach, subdomenach itd, sisco nawet ciekawe lecz nie na mają kieszeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2007 Nie rozumiesz. Ta oferta nie ma nic wspólnego ze standardową ofertą sisco.pl. Ona jest indywidualna dla resellerów. I nie ma limitów o których mówisz. Przeczytaj dokładnie temat bo chyba poleciałaś po łepkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sajrus-World 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2007 Nie rozumiesz. Ta oferta nie ma nic wspólnego ze standardową ofertą sisco.pl. Ona jest indywidualna dla resellerów. I nie ma limitów o których mówisz. Przeczytaj dokładnie temat bo chyba poleciałaś po łepkach. Rzeczywiście po łebkach a masz może jakiś numer gg do pana Pajkerta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2007 Napisz do niego PW z tego forum. Na pewno odpowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2007 Pewnie, że sie odezwę Witaj Sajrus-World, masz już ode mnie wiadomość na PW! Wszystkim pozostałym dziękuję bardzo za zwrócenie uwagi na naszą propozycję i serdecznie pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sajrus-World 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2007 Pewnie, że sie odezwę Witaj Sajrus-World, masz już ode mnie wiadomość na PW! Wszystkim pozostałym dziękuję bardzo za zwrócenie uwagi na naszą propozycję i serdecznie pozdrawiam! Dziękuję za kontakt, mail już do Pana poleciał i czekam teraz na ładną ofertę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach