Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2007 Co myślicie o ofercie hostingcenter.pl Ceny mają takie.. zresztą sami oceńcie <h3 title="Ceny kolokacji serwera w zależności od przepustowości łącza">Ceny kolokacji serwera w zależności od przepustowości łącza</h3> 512 kbps399 PLN / m-c 1024 kbps499 PLN / m-c 2048 kbps799 PLN / m-c1 publiczny adres IP - to lekka przesada w usłudze kolokacyjnej.I ta gwarantowana ciągłość zasilania. Niby mają spalinowe UPS'y I są podłączenii do 2 elektrowni Ale łącza HostingCenter posiada redundatne łącza do wielu operatorów, wykorzystujące protokół routingu dynamicznego BGP. Wśród operatorów, do których zestawione zostały bezpośrednie peeringi znajdują się m.in.: TPSA, ATM, WaveNet, Netia, Dialog, MNI, Crowley." Wyglądają ciekawie. Istnieje możliwość dzierżawy ciemnych włókien Co to ciemne włókno? Jakby ktoś chciał popingować to: http://demonek.com/ http://cooling.pl/ (niby to samo:P) Co o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2007 Co to ciemne włókno? http://en.wikipedia.org/wiki/Dark_fiber Co o tym myślicie? Ceny jak na Warszawe to dobre. Poza Wawa dostaniesz troszke taniej. pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2007 umrę w błogiej nieświadomości.(nie jest dobrze z moim angielskim) ale ten 1ip na maszynę to coś dziwnego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marteen 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2007 Jakby ktoś chciał popingować to:http://demonek.com/ http://cooling.pl/ (niby to samo:P) Co o tym myślicie? internetDSL - Kraków, ping ~18ms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2007 Warszawskie neo512 15ms(raptem parę bramek i jestem na serwerze ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2007 Hej, A ja Ci dam we Wrocławiu możliwość kolokacji w cenie 400 zł przy łączu 1 mbit/s, a przy więcej liczbie mbit/s możliwe rabaty, nawet do ceny 250 zł/mbit/s przy kilkudziesięciu mbit/s. Łącza od ATM S.A. i TKTelekom, także BGP oczywiście, zasialeni UPS + generator spalinowy, właczajacyc się po 8 sek. Przykładowe pingi: mega.sisco.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Demonek 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2007 Hej, A ja Ci dam we Wrocławiu możliwość kolokacji w cenie 400 zł przy łączu 1 mbit/s, a przy więcej liczbie mbit/s możliwe rabaty, nawet do ceny 250 zł/mbit/s przy kilkudziesięciu mbit/s. Łącza od ATM S.A. i TKTelekom, także BGP oczywiście, zasialeni UPS + generator spalinowy, właczajacyc się po 8 sek. Przykładowe pingi: mega.sisco.pl Podobne ceny sa w HostingCenter, jeden IP oficialnie, bez problemow dogadalem sie z Nimi na wieksza pule (zalezna od kupna pasma), hostingcenter posiada cale pietro "Upsownie". Co do pingow na demonek.com, jeszcze nie dawno glowna strona stala na laczu DSL, teraz oba serwisy znajduja sie na jednym laczu. Ja z Warszawy mam pingu nawet 4ms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2007 wywołałem wilka z lasu -.- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateo 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2007 Hej, A ja Ci dam we Wrocławiu możliwość kolokacji w cenie 400 zł przy łączu 1 mbit/s, a przy więcej liczbie mbit/s możliwe rabaty, nawet do ceny 250 zł/mbit/s przy kilkudziesięciu mbit/s. Łącza od ATM S.A. i TKTelekom, także BGP oczywiście, zasialeni UPS + generator spalinowy, właczajacyc się po 8 sek. Przykładowe pingi: mega.sisco.pl Podobne ceny sa w HostingCenter, jeden IP oficialnie, bez problemow dogadalem sie z Nimi na wieksza pule (zalezna od kupna pasma), hostingcenter posiada cale pietro "Upsownie". a co powiedzialbys na: 100zl za miejsce 3u + 300w 200zl/mbit ipki - ile potrzeba - bez limitow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irvinek 4 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2007 Możesz podać jakieś dokładniejsze informacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateo 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2007 Możesz podać jakieś dokładniejsze informacje? lokalizacja: Krakow budynek: ochrona fizyczna calodobowa serwerownia klimatyzowana podtrzymywanie napiecia do 8 godzin 2 linie zasilania monitoring szafy na serwery rack i wolnostojace lacza: ATMAN - gigabit GTS - gigabit POL34 - 100Mbit (w realizacji) dowolny inny na zyczenie klienta dostepnosc - koniec marca (wykanczanie nowego pomieszczenia serwerowni) mozliwosc wynajecia: - miejsca pod serwer (rack lub wolnostojacy) - szafy lub kilku szaf - serwera dedykowanego - hostingu dedykowanego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CinkowskiW 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2007 Można otrzymać namiary na tą serwerownie (adres)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateo 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2007 Można otrzymać namiary na tą serwerownie (adres)? za 2-3 tygodnie - jak wszystko bedzie juz dograne ok ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgred 7 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2007 dograłes już to do końca ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Drapak 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2007 dograłes już to do końca ? Też jestem zainteresowany ze względu na moje miasto :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach