pook 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2007 szukam serwera dedykowanego: - dysk minimum 160gb - panel, najlepiej jakis prosty, plesk czy cpanel - kilka ip - najlepiej w usa - platnosc miesieczna - do 250zl miesiecznie co byscie polecili ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2007 http://www.puretec.pl/ z tego co wiem to nie usa, panel na wlasne zyczenie instalujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Johnatan 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2007 www.ovh.pl lub jeżeli masz 99E na setup to hetzner.de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2007 Osobiście polecam HETZNER, choć ostatnio mieli parę padów (przynajmniej tam gdzie stoi moja maszyna) - ale nie można narzekać, bardzo dobra obsługa, szybkie serwery, bez problemowo ogólnie. Ludzi bez sensu odstrasza koszt instalacji, no ale... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pook 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2007 Osobiście polecam HETZNER, choć ostatnio mieli parę padów (przynajmniej tam gdzie stoi moja maszyna) - ale nie można narzekać, bardzo dobra obsługa, szybkie serwery, bez problemowo ogólnie. Ludzi bez sensu odstrasza koszt instalacji, no ale... co to za panel webmin ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2007 Nigdy nie korzystałeś z google? Klik PS. w jakim celu cytujesz cały poprzedni post który i tak nie ma nic wspólnego z Twoim pytaniem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dream3r 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2007 Osobiście polecam HETZNER, choć ostatnio mieli parę padów (przynajmniej tam gdzie stoi moja maszyna) - ale nie można narzekać, bardzo dobra obsługa, szybkie serwery, bez problemowo ogólnie. Ludzi bez sensu odstrasza koszt instalacji, no ale... Obsługa jest prowadzona tylko w języku niemieckim? Czy można też komunikować w j. angielskim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2007 @dream3r jeżeli strona jest również w wersji angielskiej to chyba można, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yacenty 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2007 Obsługa jest prowadzona tylko w języku niemieckim? Czy można też komunikować w j. angielskim? można też po turecku:) ja już 2 razy trafiłem na turka i było zabawnie 2 razy do nich dzwonilem i 2 razy ten sam koles odebral - maile pisza dosc sprawnie po anglicku wiec - nie pozostaje nic innego jak polecic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach