Aktywista 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2007 Co tu dużo gadać ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Luty 9, 2007 buehhe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2007 Hahaha dobre... ciekawe co admin zrobil temu koledze, bo jak wszystko co w piosence, to ccialbym dowiedziec sie jaki to byl hosting hahahaha genialne ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2007 Nie no po prostu bomba aż swoim użytkownikom na forum umieściłem ten link i podpisałem: "Jeśli ktoś mnie nie lubi" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2007 omfg, rotfl, genialne :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2007 LOL! Popieram poprzedników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2007 NICE MarkDean to jest raczej admin sieci w akademiku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach