Majkel. 5 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2007 Kolega chce wykupić u nich miejsce na radyjko, ale niestety nic o tej "firmie" nie wiadomo. Ktoś się spotkał, któs korzystał? Jakoś strasznie tanio mają i mi tu kolejna firma krzak zajeżdza, no ale czekam na opinie MysticGen.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irvinek 4 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2007 Krzak .. tylko emajlem można się z nimi skontaktować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frankenstein 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2007 Ja ich niezman ale słucham radia "radiorsr.com" a oni u nich mają serwery i zawsze wszystko dobrze działa od miesięcy. Nawet mają teraz nowe kanały to chyba są zadowoleni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majkel. 5 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2007 Krzak .. tylko emajlem można się z nimi skontaktować co masz do samych emaili? Ja u Siebie też mam.. mialem podany telefon, to ludzie zaczeli smsy słać tuzinami.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2007 @Majkel. pewnie chodzi o to, że nie ma innej formy kontaktu jak np. telefon, fax, adres korespondencyjny, etc... a sam email nie jest zbytnio wiarygodnym i konkretnym kontaktem... często ludzie po prostu wolą przedzwonić i "porozmawiać" sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majkel. 5 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2007 @Majkel. pewnie chodzi o to, że nie ma innej formy kontaktu jak np. telefon, fax, adres korespondencyjny, etc...a sam email nie jest zbytnio wiarygodnym i konkretnym kontaktem... często ludzie po prostu wolą przedzwonić i "porozmawiać" sobie no racja klikam w firma a tutaj zdjecia serwerowni firma krzaczek.. a do tego domena zarejestrowana na polaka mieszkajacego w Niemczech. Ryzyk kwizyk jak nie bedzie pieniazkow na oplate tego jednego serwera dedykowanego to firma zwija zagle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frankenstein 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2007 hmm, w sumie jak klienci bedą płacić to raczej będą pieniądze a z tego co wiem to każdy firma ma serwer dedykowany, a może mają nawet swojego własnego, a może to po prostu firma niemiecka która też ma oferty w polsce i dlatego niemają innego kontaktu, może mają jednego polaka w firmie i on zaproponował być przedstawicielem w polsce? w sumie nie straszcie mnie bo chce u nich zamówić hosting, trzeba się pytać innych co tam mają już coś wykupionego, ja napisze do tego radia i się zapytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2007 a może to po prostu firma niemiecka która też ma oferty w polsce i dlatego niemają innego kontaktu, może mają jednego polaka w firmie i on zaproponował być przedstawicielem w polsce? Oj, chyba nie wiesz nawet co mówisz... w sumie nie straszcie mnie bo chce u nich zamówić hosting, trzeba się pytać innych co tam mają już coś wykupionego, ja napisze do tego radia i się zapytam Może jednak poszukaj czegoś pewniejszego (czyt. "firmy") Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majkel. 5 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2007 a ja dla próby zamówiłem ,kontakt był super i w którymś mailu poprosiłem tylko o dane firmy (adres korespondencyjny) i bez odpowiedzi od tego czasu.. jaki z tego wniosek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irvinek 4 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2007 a ja dla próby zamówiłem ,kontakt był super i w którymś mailu poprosiłem tylko o dane firmy (adres korespondencyjny) i bez odpowiedzi od tego czasu.. jaki z tego wniosek? Nie pakować się w "krzaki" bo jak będą problemy to koniec tego mysticgen.netu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach