nfq 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2007 witam poszukuje resellera najlepiej z directadminem - przyzywczajony jestem do tego panelu. ta oferta by mnie satysfakcjonowala: http://www.resellerzoom.com/cheap-reseller-hosting.shtml lecz jest tylko cpanel, a jakoś mnie odrzuca ; / około 4gb miejsca macie jakieś propozycje ? 4gb miejsca+100gb transfer+directadmin+reszta b/o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 8, 2007 hostings.pl - ale o konfig 4/100 to raczej pytaj indywidualnie.. albo coś z Niemiec.. heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2007 z polskich hostingów, raczej nie bardzo chce, bo to nie ma sensu przez pośredników. najlepiej holandia, niemcy - płatność w $ usa też oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 8, 2007 ale ja nie mówię o pośredniku.. mówię o DA resellerze w Polsce... na swoich serwach.. Holandia, Niemcy płatność w dolcach? czy chyba raczej w ojro.. heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2007 hmm w niemczech by było ok za jak np za 30zł - 5gb/80gb + reseller Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2007 Za te pieniądze (30 zł) nic dobrego nie znajdziesz, chyba że < 2GB/20GB. 80GB miesięcznie to jest duży transfer i to musi kosztować poza tym firma misi być pewna w 100% że się jutro nie zwinie, bo twoi klienci przyjdą do ciebie z pretensjami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2007 raczej klientów nie będę miał, a znajomych ze stronami : ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2007 Witam! Ja mogę zaproponować mega.sisco.pl, ale oferta z trafikiem 100 GB miesięcznie kosztuje 120 zł miesięcznie netto minus 25% ranbatu mogę zaproponować dla uczestnika Forum Panel Direct Admin + nasza polska skórka gratis, jeśli sobie życzysz. Maszyna to stabilny IBMx345 na dwóch Xeonach, dyskach SCSI - działa fajnie i szybko, LA w okolicy 1. Można przetestować: http://mega.sisco.pl:2222/ login: tester hasło: tester Pełną ofertę chętnie prześlę w PDF'ie mailem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrd 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2007 Jest to prośba sprzed mc-a, wiec po to zalewac forum kolejnymi ofertami?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach