jarek 4 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2007 Witam Chce kupić vps lub dedyka pod torrentflux or rtorrent'a. Najlepiej nie w Polsce bo wiadomo nie tolerują tego przeszukałem forum i zbytnio odpowiedzi nie znalazłem na nie. Może coś od tamtego czasu się zmieniło. Wiadomo dobre łącze i transfer przesyłania danych też musi być wysoki. Z góry thx za odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2007 Najlepiej jakbys napisal ile potrzebujesz dysków , jaki transfer,procesor , zakres cenowy etc ... pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2007 Znajomy miał ciepło za zasysanie torrentem piratów na serwerze, no ale Twój wybór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2007 dysk minimum 60 GB, procek to nie musi byc dobry bo to tylko skrypt ;p jakies 800 mhz starczy tak i 256 mb ramu ;p Mysle ze cena to gdzieś 50 euro max a co do transferu to mysle ze 1tb to minimum na poczatek... najlepiej nielimitowany .. ale wiadomo za 50 euro chyba takiego czegos nie znajde ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majkel. 5 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2007 Jakby Ci wystarczył dysk 30GB to VPS z 1blue.de (tam mocy maja zawsze pod dostatkiem) a tylko kosztuje 30 euro miesięcznie bez limitu transferu.. Pingi mają okropne, ale dla Ciebie to nie potrzebne. zawsze mozesz wziac 2 VPS bedziesz mial 60GB hyh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2007 witam przepatrzylem oferty dedyków i vps'ow i... 1. http://www.webtropia.com/home/root-server.html pierwsze 3 miechy 24 euro potem 48 2 razy po 160 GB dysk 2. hetzner.de 39 euro tylko instalacja 99 euro ;/ jedyny minus ale podawajcie dalej moze cos znajdziemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2007 ssry ze tak jeden pod drugim pisze .... Zna ktoś jakieś dobre oferty dedyków w Holandii ??? ewentualnie vps'ów ??? Bo z tego co wiem to p2p jest tam dozwolone i najlepsze to by było rozwiązanie dla mnie. Więc proszę o oferty z serwerowni w Holandii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach