Mich@ł 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2007 Dzisiaj natknąłem się przez przypadek na ofert serwerów dedykowanych firmy forall.pl http://www.forall.pl/serwery_dedykowane Korzysta ktoś z ich usług :>? Trochę dziwne ceny mają np. Procesor: AMD Athlon 64 3700+ Pamięć RAM: 1 GB DDR 400 RAM Dysk twardy: 2 x 160 GB SATA HDD Sieć: 100mbit Transfer: *nielimitowany Cena: 190zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2007 Normalny dedyk z hetzner.de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2007 jak coś mogę taniej załatwić serwery z hetzner 300PLN setup 150zl/mc AMD Athlon 64 3700+ 1 GB DDR400 RAM 2 x 160 GB SATA HDD transferu 1TB po przekroczeniu prędkość pasma spada do 10mb/s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mich@ł 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2007 Na razie nie szukam dedyka Korzystam z serwerów nazwa.pl no ale pewnie już nie długo bo serwisy dośc szybko się rozrastają więc nazwa.pl pewnie mi podziekuje.... No ale nie ma co jak na polskie warunki oferta ciekawa lepsza od tych z serwerdedykowane.pl czy ovh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majkel. 5 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2007 Na razie nie szukam dedyka Korzystam z serwerów nazwa.pl no ale pewnie już nie długo bo serwisy dośc szybko się rozrastają więc nazwa.pl pewnie mi podziekuje.... No ale nie ma co jak na polskie warunki oferta ciekawa lepsza od tych z serwerdedykowane.pl czy ovh.pl jest dużo lepszych propozycji.. hetzner.de nie jest ciekawą, wrecz przeciwnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2007 np. jakie propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kornel 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2007 jest dużo lepszych propozycji.. hetzner.de nie jest ciekawą, wrecz przeciwnie. Możesz podać jakis przykład. Obecnie jestem na etapie podejmowania decyzji i Hetzner jest moim faworytem. Może o czymś nie wiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiceMan 3 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2007 Aktualnie są problemy z Neostradą gubi pakiety do Hetzner. Ale ogólnie ich oferta jest rewelacyjna. jak na razie serwery mam u nich od 8miesięcy. Posiadam u nich 2 dedyki szykują sie jeszcze 2 Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yacenty 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2007 jest dużo lepszych propozycji.. hetzner.de nie jest ciekawą, wrecz przeciwnie. co zaproponujesz w zamian za podobna kase? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2007 w hetzner.de można cały czas zamawiać przez panel 250 GB dodatkowo za free z tego co mi wiadomo bezpłatnie P.S. A jak jest z panelami administracji np: webadmin, plesk czy confixx dostajemy jakiś ?? Czy dostajemy tylko "gołego" dedyka z linuxem który żeśmy sobie wybrali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majkel. 5 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2007 jest dużo lepszych propozycji.. hetzner.de nie jest ciekawą, wrecz przeciwnie. co zaproponujesz w zamian za podobna kase? http://www.webtropia.com/home/root-server/details.html prawie ta sama konfiguracja.. oszczedzasz na instalacji.. pierwsze 3 miesiace placisz polowe ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2007 http://www.webtropia.com/home/root-server/details.html prawie ta sama konfiguracja.. oszczedzasz na instalacji.. pierwsze 3 miesiace placisz polowe ceny no konfiguracja podobna ... tylko ... tylko masz umowę na 12 miechów i tak samo wyjdzie jak w hetzner zapłacisz za instalację 300zł A i pierwsze 3 miesiące na webtropia to 24 euro a po tym okresie 48 euro... a na hetzner stała miesięczna wpłata jest 39 euro więc jest różnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach