1337art.org 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2007 Witam, jestem (nie)szczesliwym klientem imn.pl, po ostatnich wpadkach tego hostera zdecydowalem sie zmienic serwer na inny. Potrzebuje okolo 20-30gb miesiecznego transferu, w najlepszym przypadku 1gb przestrzeni na dysku, ale przedewszystkim zalezy mi na stabilnosci. Przed padami imn w primetime na forum jednoczesnie online bylo nawet 60 osob, a w najblizszym czasie mam zamiar postawic serwis i zajac sie troche 'marketingiem', takze dobrze by bylo gdyby polecany przez Was serwer nie lapal czkawki wiekszym ruchu. Dodam, ze uzywam skryptu Invision Power Board. Pozdrawiam i z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2007 budżet... budżet... ? Ale jeśli oczekujesz wysokiej stabiloności to musisz zaiwestować >300 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1337art.org 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2007 300zl+ to dla mnie duzy wydatek, ale jesli serwer bedzie naprawde dobry to mysle ze moge poniesc takie koszta Linki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2007 Za mniejszą kwotę nie oczekuj w takim razie stabilności serwera i że wszystko będziesz śmigać progreso.pl iq.pl nq.pl ... pogadaj z nimi via BOK podając konkretnie co będzie siedziało na serwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1337art.org 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2007 Dzieki za hint, ale chcialbym jeszcze zapytac czy wiecie cos o blik.pl, znajomy korzysta i bardzo sobie zachwala, mozecie cos o tej firmie powiedziec? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2007 A wyszukiwarka na forum uległa uszkodzeniu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach