Gość Fo Zgłoś post Napisano Luty 27, 2005 Witam, poszukuje polskiej firmy ktora oferuje usluge serwer reseller, jesli chodzi o parametry jakie mnie interesuja : 1. stabilnosc+profesjonalna opieka administracyjna 2. transfer / przestrzen hdd na konta : 50/5 GB miesiecznie 3. cpanel+whm i tak sie sklada ze juz dwie firmy resellerskie przerabialem i przerabiam w dalszym ciagu ale moje zadowolenie i klientow firmy w ktorej pracuje zaczyna diametralnie spadac... dlatego usilnie szukam ale juz przekopalem cale google i jakos nie przemawia do mnie to co znalazlem. potrzebuje sprawdzonego resellera, taki ktory rzeczywiscie zna sie na administracji a nie ze administratorem nazywa osobe ktora ma dostep roota do whm... pozdrawiam i dziekuje z gory za jakakolwiek pomoc namiarowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hostcenter 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2005 Witam Osobiscie nie mam takich wielkich wymagan i to co jest na home.pl mi wystarcza ale znajomy ma konto relellerskie na ncgroup.pl i mowil ze jest bardzo zadowolony tylko ze tam jest jakis autorski system nie cpanel. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczym 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2005 A dlaczego wła¶nie w polsce potrzebujesz? jest jedno the planet ... przypacz się dyskusji w sprawie reseller na webhostingtalk.com i wyłoń swojego faworyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stagger 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2005 Witam. Podziel sie doswiadczeniami i napisz o jakie dwie firmy resellerskie chodzi i co Ci w nich nie odpowiadalo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach