foo 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2007 http://dl.files24.net/2251/03/blad.png Jest domyslne logo IPB, no i troche sie rozjezdza tekst:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2007 U mnie pod FF wygląda ok - może jakiś chwilowy problem/zmiana/update. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2007 Zaczynam myslec ze FF2.0 to shit;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2007 Pod Mozillą również występuje powyższy błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2007 A pod IE nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2007 u mnie pod FF wygląda OK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adammik 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2007 u mnie pod FireFox 2.0.0.1 wszystko jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 4, 2007 Witam, dzięki za informację. Już powinno być lepiej (u mnie pod FF 2.0.1 było źle). Tylko nie patrzcie w kod Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach