chrupka 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2007 Witam. Szukam serwera, zeby umiescic na nim sklep internetowy (z towarem wlasnej produkcji - odzież - wiec nie jakis duzy sklep). Posiadam juz domene zarejestrowana w nazwa.pl i zastanawiam sie nad wykupieniem tam hostingu. Ale porownuje jeszcze inne oferty, z tym ze jest ich tak wiele na rynku, jak i różnych opinii na ich temat, że już sama nie wiem.. Budzet to powiedzmy ok. 100-150 zł, nie potrzebuje raczej duzej powierzchni. Posiadam jedna baze danych, a strona napisana jest w php. Poszukuje czegos niezawodnego, i z mozliwoscia szybkiej pomocy technicznej - to najwazniejsze. No i miloby bylo aby panel obslugi serwera nie byl zbyt skomplikowany. Do serwera chcialabym podpiac kilka adresow e-mail (ok.5). Moze cos polecicie? Bylabym wdzieczna:) Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2007 niezawodnego, i z mozliwoscia szybkiej pomocy technicznej - to najwazniejsze Raczej za mały budżet Pani posiada na swojego wymagania aby na dłuższą mete było super fajnie Lecz oczywiście zależy to jeszcze od przybliżonych wymagań co do transferu (miesięcznego/rocznego) oraz powierzchni. Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2007 http://kei.pl/?stronka=host/hplus Sklep więc SSL pewnie się przyda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2007 kei.pl lub progreso.pl i spokoj na dlugie lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 2, 2007 BOSS ..ale nie za 100-150... chrupka dorzuć drugie tyle.. i bierz coś spośród: nazwa.pl / progreso.pl / iq.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2007 ech sobie czlowiek przypomina czasy kiedy tez myslal ze za 100-150zl znajdzie super, extra hosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tripix 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2007 ech sobie czlowiek przypomina czasy kiedy tez myslal ze za 100-150zl znajdzie super, extra hosting Niektórzy znaleźli wtedy za tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 3, 2007 noooo... civ.pl za 122zł ..100Mb na mejla i WWW dzielone po pół.. echh fajnie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tripix 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2007 noooo... civ.pl za 122zł ..100Mb na mejla i WWW dzielone po pół.. echh fajnie było Taaaa Chrupka, zapytaj firm polecanych powyżej, czy nie mogłyby zrobić ci jakiegoś okrojonego pakietu, cobyś zmieściła się w budżecie (np. połowa oferowanego transferu itp.), jak sklep jest mały to nawet 1-2gb miesięcznie powinno wystarczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrupka 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2007 OK, dziekuje za podpowiedzi, moze faktycznie uda sie zrobic tak, zeby okroic troche miejsce, bo np. nie potrzebne mi az 5 gb. Jeszcze raz dzieki za pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2007 Ja za ~120 zł brutto wziąłbym najtańszy pakiet blink.pl. można też dokupić później spokojnie własny (porządny certyfikat SSL - mają opcję w panelu). Firma sprawdzona i solidna. No i zmieścisz się w budżecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrupka 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2007 zastanawialam sie nad blinkiem (serwer profit na początek) - cena stosunkowo niska. ale wobec tego zastanawiam się nad wadami ich hostingu z tego co gdzies czytalam nie ma opcji mod_rewrite. ktos cos wie moze o jakichs innych wadach? przegladajac opinie w internecie, ich hosting oceniany jest b.wysoko (ze wzg. na rzetelnosc pomocy, niezawodnosc itp.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 3, 2007 chrupka ..weź iq.pl jest gitezowe, a nawet lepiej.. wszędzie polecane, ja też mam i działa świetnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2007 Racja, chrupka czasami nie warto oszczedzac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Litr 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2007 chrupka ..weź iq.pl jest gitezowe, a nawet lepiej.. wszędzie polecane, ja też mam i działa świetnie.. Widze, ze Sponsi sie "nawrocil": od pewnego czasu praktycznie tylko IQ.pl. No i ma z tym racje: bierz IQ.pl! Ja takze mam i dziala swietnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prat 1 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2007 zastanawialam sie nad blinkiem (serwer profit na początek) - cena stosunkowo niska. ale wobec tego zastanawiam się nad wadami ich hostingu z tego co gdzies czytalam nie ma opcji mod_rewrite. ktos cos wie moze o jakichs innych wadach?przegladajac opinie w internecie, ich hosting oceniany jest b.wysoko (ze wzg. na rzetelnosc pomocy, niezawodnosc itp.) Mam najwyższe konto na Blinku od ~3 tyg.; mod_rewrite jest. Jak na razie jestem b. zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korek101 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2007 www.serwer4u.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2007 Witam, Moim zdaniem warto rozważyć blink.pl Support, któy bardzo się stara, no i mod-rewrite od pewnego czasu już jest (faktycznie parę m-cy temu nei było jeszcze). Firmę wyróżnia praca na własnym, wysokiej klasy sprzęcie marki IBM, stąd niewiele jest awarii, a wydajność znaczna. W ciągu ok. miesiąca serwery będa natomiast upgradeowane i przeniesione do Wrocławia, co zapewni im jeszcze lepsze pingi w Polsce. Od dawna stoją jużtutaj dwie nasze szafy z kolokacjami i dedykami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kors4r 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2007 jeśli się nie spóźniłem, to mogę odstąpić Ci serwer w nazwa.pl za pół ceny szczegóły: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=7428 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 6, 2007 Litr ..nie, czemu od razu nawrócił po prostu jest sens to polecić akurat w tym przypadku, to polecam.. czyż nie? Polecam też nazwa.pl, ale tam mówilibyśmy o cenie bez promocji (300 + VAT).. no i konfigi już nie te... Progreso też trochę inaczej wygląda cenowo (250 plus VAT)... no innych nie polecę, bo nie korzystam :)P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach