szirok 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2007 Jakie macie lacze? chello light Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2007 To po co tyle sprzętu? Do routingu w sieci starczył by jeden serwer. A o tak macie tylko jedno publiczne IP... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2007 To po co tyle sprzętu? Do routingu w sieci starczył by jeden serwer. A o tak macie tylko jedno publiczne IP... to sie nazywa przerost formy nad trescia . A tak powaznie chcialem wziac lacze symetryczne pare mbps, z pobliskiej osiedlowki, ktora ma lacze na SAFie, lecz ostatecznie nie bylo chetnych i zostalo chello. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2007 nasz szafy rack sa .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2007 buhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2007 Jak kable tolerują gryzonia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2007 potem sie ludzie dziwia, czemu serwera nie idzie spingowac, a to maly lobuz przegryzl kabel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czosnek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2007 Te zolte wygladaja ssssmacznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2007 bo to spaghetti jest, hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zin 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2007 .. a "świstak" siedzi i organizuje routing tak btw ta rozmowa bardziej zwiazana z humorem tudzież "piaskownica" niż z kolokacją - może by tak przenieś do piaskownicy ? bo myślałem, że poczytam coś o nowym data center ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2007 ehhh nieuki nie znacie sie ten szczur to najnowszy wynalazek biotechnologow to super nadprzewodnik xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2007 Jak chcecie się naprawdę pośmiać to zajrzyjcie tu: http://audiovoodoo.alatar.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2007 a to u mnie stara fotka okolo 1 roku ma ... jak nie wiecej slaba troche jakosc ale ten PC dzialal i dziala jeszcze Troche slaba jakosc .... Owy PC jest jako jeden z nielicznych "serwerow" jak sie mi bateria podteguja w aparacie to dam wam wiecej fotek (: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2007 Widzieliśmy już jakieś gryzonie, teraz kota, ciekawe co jeszcze zobaczymy w super serwerowniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2007 UFO xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2007 UFO xD Myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2007 nic nie będzie juz nic! A wtedy, gdy już nic nie bedzie przyleci UFO i bedzi ejeszcze wieksze nic niz bylo wczesniej! :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2007 Ufo jak ufo... ale jak przyjdzie do tej serwerowni Kononowicz to juz wtedy w ogole... "nie bedzie niczego" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nib 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2007 Bo przyjaciolom sie ufo Wypasione fotki panowie Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 Co do 1wszego postu - O kur... Zabije Cię! Po co ujawniałeś zdjęcia moich serwerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 Kurde nawet kolorystycznie to fajnie wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 a to moje http://sp0.fotologs.net/photo/0/23/32/rufik/1177154782_f.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irvinek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 a to moje http://sp0.fotologs.net/photo/0/23/32/rufik/1177154782_f.jpg Amatorska Sieć Osiedlowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pleple 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 a to moje http://sp0.fotologs.net/photo/0/23/32/rufik/1177154782_f.jpg Prawie robi różnice... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 kurde nazwa.pl i ich zabawkowe DC wymięka przy takich screenach : ) btw.!!!! WWW.NAZWA.PL - nowy layout! WOOOOOW aż się posikałem! hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach