MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 btw.!!!! WWW.NAZWA.PL - nowy layout! WOOOOOW aż się posikałem! hehe Mi się podoba, ładna, wszystko dobrze uporządkowane. PS. jor.pl również ma nową stronę ale pod mozillą dosłownie cała jest rozjechana do tego stopnia, że nie da się jej czytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 Mi się podoba, ładna, wszystko dobrze uporządkowane. Mnie również. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2007 przypomina trochę.. hmm.. była taka inna branżowa firma z podobnym, pomarańczowym layem.. ale nie offtopujmy hehe.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2007 PS. jor.pl również ma nową stronę ale pod mozillą dosłownie cała jest rozjechana do tego stopnia, że nie da się jej czytać. Ta, rozjeżdża się, a ponadto: <meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1250"> Bez komentarza... Wstyd, żeby firma z tej branży miała stronę na takim poziomie technicznym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jor.pl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2007 Witam, dziękuje za uwagi, choć nie myślałem, że przeczytam je akurat tutaj . Strona w nocy była dokańczana (z pewnym powodów musieliśmy się pośpieszyć ze zmianą, stąd te niedociągnięcia), a jeszcze dziś parę elementów strony będzie zmienionych. Kodowanie działało od początku poprawnie na każdej przeglądarce, więc nie rozumiem, czemu @T ono przeszkadza, szczególnie, że nie jest użyte bezcelowo. Razem z nową stroną wprowadzamy kilka udogodnień, ale to nie temat na pisanie o tym. Odnośnie drugiego offtopicu: Strona nazwy jest lepsza niż poprzednia, ale jak dla mnie troszkę za bardzo uderza po oczach, nie wiem, czy inni mają tak samo, ale moje oczy męczą sie podczas dłuższego przeglądania tej strony. I na koniec, odnośnie tematu Juvenito - całkiem przeciętna ta Twoja piwnica . Oferujesz kolokacje?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2007 Kodowanie działało od początku poprawnie na każdej przeglądarce, więc nie rozumiem, czemu @T ono przeszkadza, szczególnie, że nie jest użyte bezcelowo. Poważnie to piszesz, czy robisz sobie żarty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2007 Jutro/ dzisiaj podrzuce foty serwerowni firmy, w ktorej pracuje :-) Nie podam nazwy, zeby wyszukiwarki nie ciagnely do tego tematu, ale powiem, ze najwieksza firma anty wirusowa :-) Ok, ide krecic aparacik. Ladne foteczki tam wyzej. Pozdrawiam (szczur, kot, to ja jeszcze chce zobaczyc malpe wiszaca na kablach i bedzie git ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2007 Jutro/ dzisiaj podrzuce foty serwerowni firmy, w ktorej pracuje :-) Nie podam nazwy, zeby wyszukiwarki nie ciagnely do tego tematu, ale powiem, ze najwieksza firma anty wirusowa :-) Ok, ide krecic aparacik. Ladne foteczki tam wyzej. Pozdrawiam (szczur, kot, to ja jeszcze chce zobaczyc malpe wiszaca na kablach i bedzie git ) Czekamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2007 Amatorska Sieć Osiedlowa? tak teraz jakos po wakacjach jeszcze wifi chciałbym dorzucić hehe "mega warez po LANie " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webmaniac 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2007 Widziałem już gdzieś na forum zdjęcia z galerii, którą podam, ale fajnie jest tu przedstawiony proces budowania takiego datacenter. http://www.emulab.net/gallery/gallery.php3 Coś pięknego <mniam> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2007 od czego moga byc zolte kabelki, rowniez biale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2007 A serwery Della przywieźli Tirem. :-) Cóż inny świat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.kml 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2007 A serwery Della przywieźli Tirem. :-) Cóż inny świat. A mieli wyslac paczka? BTW. Nie "tirem", tylko ciezarowka, tir jest skrotem "Transit International Routier" (z fr. Międzynarodowy Tranzyt Drogowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2007 A "tirówki" to pewnie są Panie pracujące w tym tranzycie. Czepiasz się idź na spacerek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2008 maskowanie szaf serwerowych przed zlodziejami . System "kabel cover" sluzy do maskowania sprzetu teleinformatycznego przed kradzieza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2008 To już widziałem na stronce anty-firehosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 25, 2008 dlaczego te kable sa w takim chaosie ... ? co do czego ludzie tam pracujacy, nie dadza rady, lub czas modernizacji, awari ? itp sie znacznie wydłuzy, fuj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziphost.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2008 hm ciekawa plątanina kabli ciekawe w jak szybkim czasie admini reagują na awarie jakiegoś serwera chyba wszystko przecinają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2008 Nożyczki i w drogę ;d szukamy niedzialającego serwera, a po tem znowu kladziemy kabelki http://starzaki.eu.org/~timoteii/jogger/stack.jpg http://www.humor4u.info/zdjecia/smieszne5/...serwerownia.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2008 Nożyczki i w drogę ;d szukamy niedzialającego serwera, a po tem znowu kladziemy kabelki http://starzaki.eu.org/~timoteii/jogger/stack.jpg http://www.humor4u.info/zdjecia/smieszne5/...serwerownia.jpg pierwszy obrazek takiego typa co posiada wlasna siec osiedlowo ;p (bodajze wifi) ludzie maja ciekawe motywy na sieci a to drugie widzialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2008 a tutaj mamy przyklad zaawansowanej sztuki postępu lozeczko dla opiekuna ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2008 tzw admin ? nice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2008 No admin , spi , je nocuje a to wszytko w pancernej piwnicy tylko z 1 okienkiem na swiat, ktore w razie czego można zamurować. To się nazywa administracja ! i dbałość klienta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2008 zeby admini nie siedzieli glodni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2008 Hahaha, jedzenie jest - klima jest. Chłodno, przyjemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach