exe 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2008 Wyłączyć klimę, dodać przyprawy hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2008 bleee fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2008 zeby admini nie siedzieli glodni Prawie zwymiotowałem... w każdym razie odechciało mi się już jeść kolacji. Następnym razem proszę, miej litość... niektórzy ludzie są wrażliwi. To NIE jest ani trochę śmieszne. To jest w 100% obrzydliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2008 Prawie zwymiotowałem... w każdym razie odechciało mi się już jeść kolacji. Następnym razem proszę, miej litość... niektórzy ludzie są wrażliwi. To NIE jest ani trochę śmieszne. To jest w 100% obrzydliwe. kolacja po 23? gruby będziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2008 O kurde to co ja powiem o mnie. Dopiero wstałem (śniadanie ) Sorry za offtop P.S Co do tych obrazków to w linki dawaj i z ostrzeżeniami w nawiasach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2008 kolacja po 23? gruby będziesz Chciałbym... ostatnio strasznie schudłem (za dużo stresu). P.S Co do tych obrazków to w linki dawaj i z ostrzeżeniami w nawiasach Jestem za, a nawet popieram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2008 P.S Co do tych obrazków to w linki dawaj i z ostrzeżeniami w nawiasach Tyle tylko, że i tak nie będziesz wiedział na ile to jest dla Ciebie obrzydliwe, dopóki nie otworzysz linka Natomiast co do samego obrazka, to muszę się zgodzić z kaczy'm... Nie widzę nic śmiesznego w fotkach pozabijanych zwierząt... No ale widać, że chłopaki z BDC bawią się 'troszkę' inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2008 np. "uwaga! małolaty" : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2008 No może nie jest to przyjemny widok, ale żeby odechciało się jeść. Toż to zwykły kotlet schabowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2008 np. "uwaga! małolaty" : ) Eee... to już lepiej od razu napisać "Sponsi, coś dla Ciebie!" No może nie jest to przyjemny widok, ale żeby odechciało się jeść.Toż to zwykły kotlet schabowy Ciekawe jak miał na imię Myślę, że gdyby Ciebie fotografowano w takim stanie w czyjejś serwerowni większość forumowiczów uznałoby to za obrzydliwe, ale taki obrazek jest dla większości śmieszny. Trochę przykre. Nie jestem wegetarianinem, jem mięso, ale... jakiś szacunek do zwierząt trzeba jeszcze w sobie posiadać. Tak przynajmniej uważam i dlatego nie widzę w tym obrazku nic co mogłoby mnie rozśmieszyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2008 Biedny zwierzak... ;( (*) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chudy 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2008 praca admina http://www.joemonster.org/filmy/9721/Wiesz...-w-helpdesku-IT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2008 Oj ciezka praca ciezka tyle na raz rzeczy trzeba robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2008 praca admina http://www.joemonster.org/filmy/9721/Wiesz...-w-helpdesku-IT Czy ja dobrze na tym filmiku widze, że to jest MacOS X z odpalonym Windows XP dzięki Parallels? Widać w filmiku jak się gość przełącza między aplikacjami (między innymi na pulpit z charakterystycznym dla MacOS X'a menu górnym). Oj ciezka praca ciezka tyle na raz rzeczy trzeba robić Teraz już wiem po co normalnemu człowiekowi Core2Duo i 4GB ramu w domowym (biurowym) Pececie (choć w tym przypadku, obstawiam, że jest to raczej jakiś iMac). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dusker 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2008 Czy ja dobrze na tym filmiku widze, że to jest MacOS X z odpalonym Windows XP dzięki Parallels? Widać w filmiku jak się gość przełącza między aplikacjami (między innymi na pulpit z charakterystycznym dla MacOS X'a menu górnym). racja racja, koles uzywa osX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2008 fajny filmik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dusker 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2008 ciekawostka: ten filmik 'website is down' stal sie tak popularnyna diggu, delicious itp ze serwer az im padl i musieli sie przeniesc na bliptv:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2008 HAHaha, jaki koleś miał pulpit (screen rlz ) Filmik genialny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arek_inc Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2008 Jedna z lepszych serwerowni w Szczecinie... http://www.mmszczecin.pl/17833/2008/7/25/s...ictChanged=true Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2008 Po "imieniu" w serwerowni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mosorczyk 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2008 maskowanie szaf serwerowych przed zlodziejami . System "kabel cover" sluzy do maskowania sprzetu teleinformatycznego przed kradzieza Pracuję w firmie która zajmuje się produkcją szaf sterujących silnikami i liczba "kabelków" jest nie wiele mniejsza. Mając dokumentację (my takowe posiadamy) wiadomo do czego jest każdy kabelek i gdzie go szukać. Pracuję na wiringu takich szaf więc akurat takie zwoje i wiązki mnie nie przerażają, ale muszę przyznać, że takiego dziadostwa to my nie robimy, tylko układamy je w kilkudziesięciokablowe wiązki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michaeln 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2008 Jedna z lepszych serwerowni w Szczecinie... http://www.mmszczecin.pl/17833/2008/7/25/s...ictChanged=true Ciekawe... ja mieszkam na Pogodnie w Szczecinie (ale to nie moj serwer ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach