ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2007 Szukam konto pod mało wymagająca strone i za nieduzą kase moje wygania to uptime 99.8 1 giga powierzchni 300 giga transfer roczny i reszta bez limitu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2007 300 giga rocznie i reszta bez limitów to jest mało wymagające konto? Nazwa.pl, albo progreso.pl byłyby najlepsze dla Ciebie. Pyzatym w tańszych firmach limity są zawsze na bazy czy ilość domen. Większości z nich rozlicza też transfer miesięcznie nie rocznie. Jeszcze ewentualnie IQ.pl ale jest dość drogie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2007 Tomi czuję pismo nosem, że chodzi raczej o coś tańszego niż 250-300zł rocznie.. może proste.pl? No a 300Gb to zależy jak na to patrzeć.. jeśli chodzi o górną granicę (a w rzeczywistości wykorzysta 3-5Gb miesięcznie), to mało.. gorzej, jeśli realnie ssie 25 Giga miesięcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysztofgda 46 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2007 Jeszcze ewentualnie IQ.pl ale jest dość drogie. Nasze ceny nie roznia sie znacząco od pozostalych firm. Sa tak skalkulowane, aby pozwalaly zapewnic klientom nalezyta jakosc uslug. Bywaja takze promocje i byl taki okres ze kont moza bylo kupic nawet ponad 50 % taniej. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2007 heh duża cena ... znaczy min 10 mysql email bez limitu i 10 ftp potrzebuje koleś moze coś taniej sie da panowie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2007 Tania i dobra jest tylko kapusta kiszona. Tobie potrzebny jest raczej słownik i powtórka podstawówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2007 a z czego wnioskujesz iż wymagam powtórki szkoły podstawowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2007 tanio NIE DA sie dobrze uwierz mi na slowo, ze ten co oszczedza na hostingu wydaje 3x pieniadze i dodatkowo lysieje / siwieje przedwczesnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2007 wiesz w sumie to nie dla mnie ja biore kase tylko za załatwienie hostingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2007 heh fajna fucha powiedz zlecajacemu tak, jak chce spac spokojnie po nocach, miec pewnosc ze strona bedzie zawsze dobrze dogladana, to niestety musi liczyc sie z kosztami co najmniej 250zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2007 kisiek jak chcesz komuś cokolwiek polecić (i po 2 tygodniach nie stracić twarzy), to powtórz mu nasze uwagi.. koło 2-3 stówek i ma coś, co warto polecać.. jeśli szukacie czegoś za 50zł rocznie z 10 bazami i ftp (i pewnie oddzielnymi mejlami na domenę), to o czym my tu dyskutujemy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2007 wiesz juz dostalem oferte za 100 pln i właśnie ja rozważam ale jak piszecie ze nie schodzi cena z 250 pln to nie jestem do tej oferty przekonany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2007 Nie jesteś przekonany bo nie masz bladego pojęcia o rynku -> tym bardziej nie powinieneś się brać za załatwianie komuś hostingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2007 wiesz ja tam nie bawie sie w hosting chociaż posiadam własnego dedyka :P więc znie znam sie na cenach rynkowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2007 Możesz nawet mieć dwa hotele i sto fabryk, i tak prezentujesz poziom, którego wstydziłby się średnio rozwinięty gimnazjalista. Kupuj dalej super-hiper serwery za 100zł :] Klienci będą zachwyceni :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2007 ja tylko szukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2007 Więc jeśli nie chcesz, żeby klient wieszał psy na tobie, poszukaj w innym segmencie cenowym i nie oszukuj go, że cokolwiek za 100zł na rok może być dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2007 podpisuję się pod tekstami shive "obiema ryncami" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach