elcct 159 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2007 Hej Czy wiecie moze czy serwery dedykowane sa wyposazane w beepery (te glosniczki co piszcza...) Bo jesli tak mam taki pomysl zeby kupic 8 serwerow i zainstalowac oprogramowanie xml-rpc -> midi z pluginem do winampa Bylby wtedy 8mio glosowy syntezator i mozna by bylo puszczac midy w dc. Chyba regulamin tego nie zabrania ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2007 tylko po co.. ja sobie zainstaluje armatkę wodną albo paralizator xD albo zdalnie detenowany via http ładunek wybuchowy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2007 głupota ludzka nie zna granic ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol Głowacki 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2007 Pewnie mają, wątpie czy monterom chciałoby się jakoś te beepery usuwać z płyty głównej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2007 heh, to na pewno nieźle by się zdziwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2007 mam taki pomysl zeby kupic 8 serwerow Jak nie masz co zrobić z pieniędzmi to chętnie przyjmę, ew. też Ci zanucę jakąś piosenkę Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2007 heheh, w serwerowniach jest zawsze tak głośno przez wiatraczki, to mogłoby być ciekawe, tak w imię nauki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2007 Normalne serwery rackowe tego nie mają, za to te cuda desktopowe co montują np. w NetDirekt czy Hetznerze często tak: speaker0: <PC speaker> port 0x61 on acpi0 Tak więc dla chcącego nic trudnego . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2007 Heh, to niech się wszyscy zmówią co mają serwery w netdirekt i zrobimy technikom imprezkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2007 rotfl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach