proximo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 Potrzebowałbym: - ~200 MB powierzchni dyskowej z mozloscia rozbudowy - 2 bazy danych MySQL - obsługa skryptów PHP - transfer miesięczny: ~4 GB (z mozliwoscia rozbudowy) do 40-50zł rocznie... lub miesięcznie ale do 10zł max Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 47,58 PLN brutto/rok Proste.pl lub dorzuc pare złotych do wyższego planu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gligamesh 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 do 40-50zł rocznie... lub miesięcznie ale do 10zł max hmm 40-50 /rok!= max 10zł miech ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proximo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 bo mam tylko tyle na obecna chwile nie pracuje sie to ni ma sie kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 Z takim budzetem to tylko w Erze ... tfu ... w proste.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 Pozostaje też Jor.pl, Webd.pl i wiele innych tańszych hostów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proximo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 chodzi mi o dobry, przede wszystkim stabilny i pewny. Z tanimi każdy wie jak jest :/ ale cóż chyba mi to pozostaje tylko.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kris 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 Proste to Marka IQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 webd.pl nie polecam :/ jak chcesz stabilny i pewny to: iq.pl kei.pl progreso.pl nq.pl na tych firmach na pewno sie nie zawiedziesz, inne to zawsze ryzyko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 http://www.WebISP.pl ew. poczekać na nową ofertę ( http://www.MasterNET.pl ) i super promocje z początkiem lutego w związku z trzecią rocznicą istnienia na rynku hostingowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2007 poczekać do urodzin, obejść babcię, ciocię, wujka i wziąć 'rasowe' IQ.pl ..w innym wypadku może jednak warto być kolejnym, który próbuje proste.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2007 poczekać do urodzin, obejść babcię, ciocię, wujkaTo akurat było nie na miejscu z Twojej strony... wręcz można to uznać za mało śmieszny dowcip. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2007 Adrian ..nie pierwszy raz coś w tym stylu piszę - chodzi o dozbieranie do czegoś lepszego... nie chciałem nikogo urazić, wręcz zasugerować, że zamiast "na cukierki" lepiej pozbierać na coś, co jest prawdziwym hobby.. pamiętam moje oszczędzanie na konto w Civ.pl (122zł było nie do pomyślenia, by wydać na konto WWW/e-mail będąc w LO..) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2007 122zł było nie do pomyślenia, by wydać na konto WWW/e-mail będąc w LO Dawno temu? Za moich czasów LO rocznie na domeny i serwery szło 2000zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proximo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2007 ok dzięki za pomoc narazie wybrałem usługi ahost poniewaz jest mozliwosc oplat miesiecznych co jest plusem bo nie wiadomo czy serwis wypali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2007 shive własna domena w 1999/2000 (bo o tych latach mówię, z czego Maturę mam z 99 roku) to była abstrakcja.. no i zostawała subdomena.. ale jaka radocha była z adresu www.sponsi.civ.pl i mejla sponsi@civ.pl ..hehe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach