MichałG 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 Witam, Poszukuje serwera w niemczech. Wymagania: minimum PIII 1Ghz 10GB dysk 256MB RAM 200GB tranferu co do VPSa: tak by mial minimum 256MB gwarantowane. koszt do 30euro, troche wiecej moge wyjsc Jednakże poszukuje serwerowni, gdzie GTS NIE MA problemow z pingami. Bylem juz w netdirekt i strato.de w godzinach szczytowych po prostu szaleje ping. Pomozcie mi znalesc dobra serwerownie ktora w godiznach szczytowych nie ma tych problemow.. Z drugiej strony rozumiem, ze TPnet laguje za granicą, ale dlaczego GTS? Z tego co wiem to teraz nie jest to juz GTS/IPARTNERS czylko GTS energis zgadza sie? nie wiem czy wszystko sie polaczylo, czy rozlaczylo.. Ale w kazdym razie w domu mam podlaczenie do sieci osiedlowej siec "hanet" jest podpieta do GTS ipartners. np.: do progreso mam ping 6ms, moze czasem 8ms Z tego co wiem korzystaja z tych lacz wlasnie tkaie kolosy jak home.pl czy progreso... Dziwne ze GTS pozwala sobie na takie lagi, bo moze sa krotsze, ale duzo wieksze niz np.: do TPnetu Natomiast GTS Energis w sumie, wiem ze chodzi na niej gamesnet i ogolnie z niemiec to nie ma miejsca zeby nie byly w maire dobre pingi ( a przynjamije sa stale) niby sie polaczyly, a infrastuktura jest inna.. chyba ze cos myle.. bo dokladnie nei znam calej sytuacji..mzoe ktos bardziej rozjasni.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 Szkoda , szkoda że tylko w niemczech. Bo taki dedyk bym ci znalazł w USA a nawet z większym transferem, no cóż na serwery gry pewnie ma być to odpada. Trudno Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
noodly 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2007 ?http://netdirekt.de/c/cms/front_content.ph...33&idcat=33 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach