VemGroup 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2007 Witam, szukam skromnego resellera za 15zł brutto mc. Wiem, że nie jest to duża kwota i że nie będe miał wielkich parametrów. W hostingu się tyle mnoży firm i firemek, że już nie wiem której warto zaufać a której nie, więc proszę Was o jakieś rady/opinie/oferty B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrjan.b 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2007 polecam te firme, za 5 $ jest 2/30 GB www.resellerzoom.com pozdrowienia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VemGroup 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2007 Oferta tej firmy jest korzystna, ale z płatnościami do USA to chyba będzie ciężko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
root 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2007 PayPal lub karta - raczej banał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VemGroup 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2007 Zwłaszcza jak ktoś nie ma ani konta paypal ani karty kredytowej :P/ Dopiero teraz przeczytałem, ze paypal w koncu uruchomil platnosci z Polski i do Polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrjan.b 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2007 witam, ja za uslugi w tej firmie place zwykla karta visa electron, ktora dostarczylo mi inteligo. pozdrowienia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kris 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2007 za 25 zl masz mega.sisco.pl zlap pana Artura na forum i sobie po rozmawiajacie pod adresem niema oferty- ale ogulnie taka istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2007 Witam! Oto nasza oferta: cXc.pl Konto Reseller 800MB / 25GB Pojemność : 800 MB Transfer : 25 GB Reszta b/o Panel : Cpanel/WHM Cena: 16 zł netto/ miesiąc Tani-Hosting.NET Pojemność: 1 GB Transfer: 10 GB Reszta b/o Panel: cPanel+WHM Cena: 35zł/kwartał , 60 zł/pół roku , 109 zł/rok /netto Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jatokor 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2007 ten reseller na cXc to jest cena promocyjna chyba, nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tobi 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2007 --> CYTAT(adrjan.b @ 24.01.2007, 11:25) 50746[/snapback] polecam te firme, za 5 $ jest 2/30 GB www.resellerzoom.com pozdrowienia! A jak wygląda tam sprawa z kodowaniem polskich znaków w bazach mysql? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2007 A jak ma wyglądać? Jakie ustawisz takie będziesz miał. Zmienili ofertę. 7$ - 4/60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach