oxi76 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2007 Witam, zamierzam w Webperoni wykupić rootDS. Jedno co mnie odstręcza od nich, to fakt, że mają drogie domeny (mnie interesuje .pl) Czy któryś z szanownych forumowiczów wie, czy można wykupić u nich serwer, a domenę (-y), np w nazwa.pl ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2007 Można, ale jeśli pytasz o coś takiego, to raczej nie bierz się za zabawę serwerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oxi76 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2007 Można, ale jeśli pytasz o coś takiego, to raczej nie bierz się za zabawę serwerem. Dzięki za odpowiedź. Domyślałem się, że pytanie jest lamerskie, ale cóż - wychodzę z założenia, że kto pyta nie błądzi. Aha, zastanowię się oczywiście nad Twoją radą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2007 Kupujesz domenę w firmie xyz.pl, później ustawiasz w panelu administracyjnym rekord A dla tej domeny kierujący na adres IP Twojego rootDS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2007 Jezeli chcesz rekord A to najlepszy panel pod tym wzgledem ma home. B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach