Lapiech 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2007 Witam Przeglądałem forum i mam takie zapytanie. Szukam firmy hostingowej o jakości typu home, nazwa.... itp ale oferującej coś więcej niż 2 lub 3 typy opcji hostingu do wyboru. Poszukuje niedużej przestrzeni dyskowej + kilka adresów e-mail (około 5), php i mysql. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2007 Poszukuje niedużej przestrzeni dyskowejDla Ciebie to będzie 100MB czy 5GB ?Transfer miesięczny? Budżet? - więcej szczegółów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lapiech 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2007 powieżchnia: 200-500MB transfer miesięczny: 2-4GB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2007 Słownik polecam na początek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2007 może livenet? http://livenet.pl/large.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2007 Xavi.. miała być jakość home, nazwa B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2007 IQ.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2007 sorry niedoszukałem. ale livenet się dobrze sprawuję, przez gg można pogadać etc. szukałem w przekonaniu dziwnym - 40-50zł rocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2007 ok, tylko, że: - firmy wielkości home, nazwa nie mają w ofertach serwerów poniżej 1GB - tak duże firmy nie ofertują kontaku przez gg, dlaczego? dzieciaki miałyby dużo zabawy - w/w firmy ofertują serwery wirtualne powyżej 200-300zł/rocznie (bez promocji) - tak duże firmy nie ofertują kont w wysokości ~50zł rocznie bo to jest dla nich nie opłacalne. Tak więc @luki100011 marne szanse abyś znalazł firmę o przedatawionych założeniach. Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lapiech 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2007 Tak więc @luki100011 marne szanse abyś znalazł firmę o przedatawionych założeniach. Buuuuu więc jedynie trzeba większą kaskę wyłożyć na dobry serwer mimo że się go nie wykorzysta?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2007 Zły sposób myślenia. Jeśli kupisz za parę groszy to stracisz bo konto będzie działać beznadziejnie. Dla ciebie najlepszym wyborem będzie proste.pl lub iq.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2007 Buuuuu więc jedynie trzeba większą kaskę wyłożyć na dobry serwer mimo że się go nie wykorzysta?? Jak pokazuje kilka ostatnich wątków wykorzystanie pełnych parametrów większych kont pozostaje zazwyczaj możliwe w teorii, a w praktyce kończy się rozwiązaniem umowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carlos 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 A moze http://tmbnet.pl/26.htm. Co do maili to trzeba sobie ta usluge dodatkowo wykupic http://tmbnet.pl/29.htm Ja tam mialem konto przez rok czasu i nie mialem zadnych problemow (jedyny minus dla mnie to ze nie moglem dodac/usunac poprzez panel domeny - musialem pisac do Tomasza). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach