PZPN 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2007 Witam, Jestem włascicielem serwisu z tapetami, będe potrzebował konto : 1-4 GB Hdd (z możliwoscia zwiększenia) 40-50 GB Transferu (z możliwoscia zwiększenia) bazy sql, subdomeny, konta e-mail, itp. b/o panel obojetny ale bylo by dobrze zeby byl DA. Serwer musi być szybki to oczywiste , bezawaryjny i stabilny. Interesuje mnie oczywiscie oplata msc. Prosze o oferty w temacie lub na PW. Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2007 Na dłuższą mete to tylko VPS'y... Zapoznaj się z ofertami i opiniami w odpowiednim podforum, wybierz co Ci najbardziej odpowiada i wtedy cosik się doradzi Może coś w DE? Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 Witam serdecznie! Mogę zaproponować maszynę z panelem Direct Admin. Taki pakiet, jak dla użytkownika Forum, kosztowałby ok. 80 zł netto miesięcznie. Można zapewne taniej, jednak masz: - serwer we Wrocławiu - my czuwamy pod kątem administracji - markowa maszyna IBM x345 na dyskach SCSI, działa szybko i sprawnie - oczywiście redundante łącza Zapraszam do przetestowania: http://mega.sisco.pl:2222 login: tester hasło: tester A o tej ofercie i o nas możesz poczytać tutaj: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=3865 http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=6667 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 O, a macie kolo we wrocku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 Jesli chodzi o usługi kolokacji, to tak, ale wyłącznie w obudowei RACK. Cena pasma - ok. 280 zl / Mbit, przy większej liczbie Mbit/s możliwe istotne upusty, przy kilkudziesięciu Mbit/s nawet do poziomu ok. 200 zł. Oczywiście na redundantnych łączach. Oczwiście z zabezpieczniem zasilania. Cena zależy też o ilości U, tutaj już kwestia indywidualnych negocjacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 Tak pytam na przyszłość, gdybym potrzebował "rozdzielić się" na 2 maszynki, jedną w PL na wąskiej rurce z podstawowym contentem, a drugą w .de na ruch masowy... akurat najbliższe kilka lat (a może i resztę) jestem we wrocku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 To za miesiąc być może bede w stanie dać jeszcze lepszą cenę i nie będzie problemu, żebyś miał ruch masowy u nas - planujemy przeniesienie naszych zasobów z Niemiec, to rozszerzymy pasmo o jakieś 100 mbit/ (oczywiście redundatnie), ale wtedy na 90% będe mógł złożyć Ci jeszcze ciekawszą ofertę. Jeśli mieszkasz we Wrocławiu to zapraszam kiedyś do biura - Kołłątaja 24, Ip. - możemy omówić szczegóły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 Fajnie, nie miałem dotąd zbytnio namiarów na jakieś miejsce we wrocku gdzie by można wstawić serwer, ale skoro tak się sprawa ma, to na pewno się odezwę w pierwszej kolejności do was jeśli będzie taka potrzeba. Chociaż będzie to czas na pewno dłuższy niż za miesiąc Tak czy inaczej, warto wiedzieć. Jestem tylko biednym studentem informatyki z pasją webmasteringowo-administracyjną więc wciąż ceny rurek w PL są dla mnie zaporowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ios 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 @shive, tey.pl :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 @Ios, przeczytaj to o biednym studencie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZPN 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 odświeżam bo niestety moj dostawca sie nie popisał, od 2 dni nie dziala serwer... dlatego potrzebuje jakiś serwer z php5 o paramaterach takich jak w temacie, od zaraztylko błagam o cos stabilnego !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 Jaki budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZPN 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 pojemosć 2 GB transfer narazie wystarczy mi 20GB, budżet moge zapłacić do 30-40 zł p.s. wymagane php5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 budżet moge zapłacić do 30-40 zł...mam nadzieje, ze miesiecznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 @PZPN do 40zł/mc ... jest przecież masa dużych firm nq.pl iq.pl progreso.pl home.pl ... No chyba, że działasz na tak paskudnych skryptach, że nikt Cię nie chce hostować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZPN 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 skrypty są dobre pisane specjalnie dla mnie cms'y, zoptymalizowane oczywiscie ze miesiecznie :} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 skrypty są dobre pisane specjalnie dla mnie cms'y, zoptymalizowane oczywiscie ze miesiecznie :} Za 35zł netto miesięcznie mogę ci zaoferować 2gb dysku i 80gb transferu/m. Plan medium. http://www.prohost.pl/hosting.php?spt=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 Ale lepiej wziąć coś w starszej, sprawdzonej firmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 Ale lepiej wziąć coś w starszej, sprawdzonej firmie. Jeśli to aluzja do mojej oferty to prawie 4 lata działalności I nie wiem dlaczego znowu widzę twoje posty - /me ucieka do panela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 Wyrażam swoją opinię i tobie nic do tego :] Twoja oferta za taką cenę nie ma prawa być dobra, bo opiera się na skrajnym oversellingu. A twoje "wycieczki do panelu" chyba na nikim nie robią wrażenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 Wyrażam swoją opinię i tobie nic do tego :] Twoja oferta za taką cenę nie ma prawa być dobra, bo opiera się na skrajnym oversellingu. A twoje "wycieczki do panelu" chyba na nikim nie robią wrażenia. Nieżle mnie rozbawiłeś teraz. Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 Każdy typowy cwaniaczek reaguje dokładnie tak jak ty: pełny luz, zero argumentów, ze wszystkich się śmiejemy :] A później przychodzą userzy i płaczą, że tanio kupili i teraz jest do kitu... ja bym nigdy nie kupił po takiej ofercie, bo jest wystarczająco dużo sprawdzonych firm, żeby nie musieć ryzykować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 Każdy typowy cwaniaczek reaguje dokładnie tak jak ty: pełny luz, zero argumentów, ze wszystkich się śmiejemy :] A później przychodzą userzy i płaczą, że tanio kupili i teraz jest do kitu... ja bym nigdy nie kupił po takiej ofercie, bo jest wystarczająco dużo sprawdzonych firm, żeby nie musieć ryzykować. Widzisz gdzies u nas na forum albo tutaj płaczących klientów? Oceny z kilku lat jak jeszcze trzymaliśmy to na sajcie: http://www.hostsearch.com/review/pro-net-h...gcom_review.asp I ty piszesz o argumentach nie mając ich wcale. Dlatego mnie bawią twoje posty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gamepad 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 Wyrażam swoją opinię i tobie nic do tego :] Twoja oferta za taką cenę nie ma prawa być dobra, bo opiera się na skrajnym oversellingu. W takim razie nazwa.pl i home.pl przestanie istnieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 Home.pl już się bardzo poważnie przejechało na swojej sprzedaży hostingu dla dzieciaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach