Crono 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2007 Mam pytanie jakie firmy oferują opłate za serwer dedykowany co miesiąc nie kwartalnie. cenowo podobne do purtec. chodzilo by mi tez o serwer z niskim kosztem instalacji taki tymczasow zeby przejsc potem na lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2007 leaseweb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2007 hetzner.de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hary Potter 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2007 Mam pytanie jakie firmy oferują opłate za serwer dedykowany co miesiąc nie kwartalnie.cenowo podobne do purtec. chodzilo by mi tez o serwer z niskim kosztem instalacji taki tymczasow zeby przejsc potem na lepszy praktycznie wszystkie mozna placic miesiecznie ale odejsc z nich juz jest problemem bo umowy maja na 12 miesiecy i wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yacenty 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2007 nie bede oryginalny - hetzner.de 39E miesiecznie, 99E instalacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2007 W hetzner umowa jest miesieczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sq- 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2007 wdc - platne miesiecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2007 wdc - platne miesiecznie.A od kiedy WDC sprzedaje cos osobom prywatnym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jendrasik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2007 ja bym zapytał od kiedy WDC ma ceny podobne do puretec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sq- 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2007 w pytaniu nic nie bylo o osobach prywatnych to raz a ceny to odrebna kwestia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 softlayer.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 Witam serdecznie! Ja mogę zaproponowac serwer dedykowany bez opłąty wstępnej i niekonicznie na rok. Maszyna klasy IBM x330, na dwóch procesorach 1,266 Ghz, 1 GB RAM, 2x36 GB SCSI, w cenie 400 zl miesięcznie z 300 GB transferu. Lokalizacja - we Wrocławiu. Umowy nie trzeba podpisywać na rok. Mogę dorzucić Direct Admina, co to kosztuje dodatkowo 50 zł miesięcznie. W razie mniejszego zapotrzebowania na transfer możemy negocjowac stawkę. Mogę też zaproponować atrakcyjne warunki na korzystanie z pakietu resellerskiego z Direct Adminem. A o tej ofercie i o nas możesz poczytać tutaj: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=3865 http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=6667 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MichałG 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 szkoda, ze wczesniej nie znalazlem tej ofery.. nie zawieral bym na rok umowy w nimeczech.. ta propozycja jest b.dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 Mnie też bardzo przykro Mam jednak nadzieję, że sie nie zawiedziesz na niemieckich serwerach i życzę powodzenia, a może w międzyczasie się Twoja działalność rozwinie na tyle, że będziesz potrzebować drugiej maszyny - wówczas zapraszam serdecznie do nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yacenty 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2007 a jaki macie ping? jakie lacza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2007 Pingi w Twojej lokalizacji mozesz sprawdzić, pingując na przykład mega.sisco.pl Łącza: Obecnie 30 Mbit/s od TKTelekom i 30 Mbit/s od ATM S.A., spięte BGP. Wkrótce planujemyt poważne rozszerzenie w związku z przeniesieniem naszych zasobów z Niemiec, to by było razem co najmniej ze 150 Mbit/s. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2007 z Gdańskiego UPC (Chello) do mega.sisco.pl mam 21,19,20 pingsy.. jak dla mnie bomba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2007 Ode mnie z osiedlówki średnio 14ms. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Woyteck 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2007 zapraszam na dedifast.net umowy miesieczne, support 24/7/365 - response time ok 5 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2007 Dziękuję za informaje o pingach, Wasze wyniki potwierdzają, że umieszczenie serwerów na dobrych łączach w Polsce to dobra decyzja. A mega.sisco.pl to przy okazji po prostu dobra maszyna jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2007 ot: Ja mam 49ms na 6MBITach - ale to neostrada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2007 U mnie w domu na przykład, z wrocławskiej sieci osiedlowej (256 kbit/s) - mam 27ms. Fujara, a w jakiej częsci Polski sprawdzałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marteen 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2007 internetDSL (pingi te same co na NEO), Kraków pingi około 26-28ms (choć wczoraj było ~22 ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majkel. 5 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2007 U mnie w domu na przykład, z wrocławskiej sieci osiedlowej (256 kbit/s) - mam 27ms. Fujara, a w jakiej częsci Polski sprawdzałeś? założę się, że W-wa, albo kraków oni zawsze skichane pingi maja wszedzie.. Ja mam ładne: 21-22ms (DSL TP Gdańsk) A tak przy okazji przydały by się oferty z większą ilością transferu. (chociaż 1zl/1GB jest ok.. teraz się doszukałem) A co powiedziecie o poszerzenie oferty o VPS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2007 Witam, Dziękuję wszystkim za zainteresowanie, co do VPS to jest usługa, której jeszcze nie świadczymy, jednakże na pewno bedziemy chcieli ją wkrótce zaproponować naszym Klientom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach