europrezes 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2007 Pewnie się ktoś pośmieje, ale ja chyba nie jestem z tego pokolenia. Czym są lagi? Dostałem wiadomość, że u znajomego na stronie są straszne lagi. Ale co to właściwie oznacza? Mowa tu o niedostepności strony, długim ładowaniu, czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2007 http://pl.wikipedia.org/wiki/Lag Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
europrezes 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2007 Dzięki. Słowo brzmiało slangowo, więc nie podejrzewałem go o obecność w wikipedii... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tripix 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2007 Słowa slangowe znajdują się w wikipedii, zreszta niektorzy uzywaja slowa lagi nie tylko w kontekscie pingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
europrezes 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2007 Dzięki za wyjaśnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach