Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2007 Hi! Jestem użytkownikiem neo 512 lecz chce czegoś szybszego. Lecz tepsa sobie życzy ~130zł /m-sc za 1mb Znacie jakiegoś dobrego providera z mniejszymi cenami niż tepsa i ważne aby niebyło niebotycznych lagów i aby wszystko stabilnie chodziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2007 Chello? Moze jakies osiedlowki na laczach z np. GTSu. --- "Pytają mnie czemu nie chce spoważnieć?Nie obchodzi mnie że sztywniaków drażnie!" "Te teksty pisze jako Pelson, bo pele już nie żyje.." "Przyjaciołom Elo! Jak zaciśniętą pięść!" :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2007 osiedlówka nie wchodzi w grę. w budynku są 2 kompy z netem, i w okolicy każdy ma neo. Hmm.. a jak z Chello ? Szybko się ściągają pliki i czy da się grać na tym łączu? :-) Ciesz się że nie przepisałem wszystkich tekstów A co myślicie o upc.pl? http://www.upc.pl/internet/uslugi Ciekawa oferta dosyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2007 To jest chello, nie? (Internet w UPC) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2007 No tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2007 Ja słyszałem same pozytywy o łączach z dialogu. Może sprawdź ich ofertę. Osobiście w moim miejscu zamieszkania na tą chwilę mogę mieć tylko neostradę, co mnie okrutnie boli - co gorsza, max. prędkość to 640 - przy większych "centrala nie wyrabia" i "nie za bardzo wiadomo kiedy się to zmieni" Cóż, nic nie poradzę Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2007 dialog raczej odpada bo trzeba mieć u nich telefon a ten newfon@ się nieopłaca. Znacie jakieś 1mb/s bez potrzeby kupowania telefonu/TV ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2007 W Dialogu trzeba mieć telefon. Pierwsze słyszę. Dowiedz się dokładnie. Bo ponoć jeśli nawet to za 1 zł dodatkowo więc to raczej symbolika. Ale nie wiem jak jest w aktualnych promocjach. One się tam ostatnio zmieniają. Dzialo jest nieporównywalnie lepszy od reszty polskich usługodawców. Powiem jedno. No limit transfer i własne IP oraz Modem DSL Siemensa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2007 ROTFL, UPC ma okablowanie od numeru 71 a ja mieszkam w bloku nr. 67(blok obok)... cóż, farta to ja nie mam. Najprawdopodobniej Netia, w rozmowie telefonicznej podali mi o wiele mniejsze ceny niż w cenniku w pdf'ie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2007 ROTFL, UPC ma okablowanie od numeru 71 a ja mieszkam w bloku nr. 67(blok obok)... cóż, farta to ja nie mam.Najprawdopodobniej Netia, w rozmowie telefonicznej podali mi o wiele mniejsze ceny niż w cenniku w pdf'ie xD Czyli ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2007 chyba jakieś 60zł przy umowie na rok. Nie jestem pewien bo zapomniałem. Ale i tak mają oddzzwonić bo mojego numeru niema w jakiejś puli czy coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2007 Co do NETIA. Po pierwsze to się zapytaj czy 60 zł netto czy brutto. A potem sprawdź jaki i czy mają limit transferu. Oraz jaki mają upload/bo pamietam że coś u nich było z tym słabiutko przynajmniej na wyższych pakietach 2Mb/s I czy będziesz miał kabel bo oni potrafią podłączyć radiowo ale z przyczyn oczywistych zapomnij o tej opcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2007 są to 64złote brutto http://www.netia.pl/promocje,dla_domu,21.html i 256 kbit/s uploadu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saint 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2007 Mozesz jeszcze sprawdzic zy nie ma radjowki w tkoncu to tez jakies rozwiazanie wiem bo korzystam i mam 2 Mb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2007 Hmmm, ciekawe czy jest mozliwosc przydzielenia zew. IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2007 » Jaki typ adresu IP dostępny jest dla Abonentów usługi Net24? Klienci usługi Net24 będą otrzymywać dynamiczny adres IP z puli publicznej. Dla usługi Net24 nie są przydzielane stałe adresy IP. raczej nie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol Głowacki 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2007 Sam się zastaniawiem czy by nie zamówić fona w tepsie, pakiet socialny, i 6Mbps za 130zł z Netii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2007 A szkoda. Neostrada mi nie potrzebna. ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2007 bumcykcyk xD Netia niema mojego numeru więc neta nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2007 Może multimedia? http://www.multimedia.pl/b031a7ada843cde0ec0ad27e8fbca901 Można za całkiem rozsądną cenę zdjąć limit. Chodzi bardzo dobrze. Jestem już u nich 3 rok. W budynku naprzeciwko jest dialog ale oczywiście mnie nie mogą podłączyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2007 W Warszawie ich usługi są niedostępne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2007 Hehe. Rzeczywiście. Ale jazda. Hmm. Powodzenia w takim razie z tepsą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2007 Netia będzie mogła być za 1-2 miesiące, dialog za 4-5 miesięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2007 Dialog to mi mówił z 4 lata temu że wkrótce będą mogli. Jakoś nic z tego nie wynikło. Ale jeżeli w bloku obok jest i nie ma specjalnych przeszkód typu ulica to może rzeczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2007 GTS ma swoje nowe dziecko: multimo.pl Są w mojej strefie numeracyjnej(22) i ceny mają dobre... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach