europrezes 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2007 Witam Który poważny register oferuje obecnie najtańsze odownienia domen? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apze 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2007 Lenistwo na maXa. To już twoje piąte pytanie z cyklu "Gdzie najtaniej" Nikt tu nie ma cenników w głowie. http://dns.pl/porozumienie/uslugobiorcy.html Przeskanuj cenniki i podziel się informacjami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
europrezes 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2007 Może ktoś zna jakąś nową ofertę itp. Dlatego pytam. Znasz coś tańszego od onetu, ale też pewnego, gdzie mogę przechować fajne domeny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2007 osobiście najtaniej mi się zdaję że ma OVH.pl ja płace 80zł brutto rejestracja też tyle kosztuje w dodatku mam darmowy hosting 1gb/30gb który mi starcza i nie muszę kasy tracić na hosting a uptime 100% co miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach