nosiek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2007 Jak wyglada proces odsprzedazy domen? Jak trzbeba postapic, aby sprzedac domene? Z gory dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polm83 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2007 U każdego rejestratora wygląda to troche inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nosiek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2007 U każdego rejestratora wygląda to troche inaczej Tzn? Jak to wyglada np, w nazwa.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apze 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2007 Napisz gdzie masz zarejestrowaną domenę. Najważniejszym elementem jest tutaj Cesja - dokument zmieniający abonenta/właściciela domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polm83 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2007 W nazwa.pl sprzedałem już kilka domen i mam napisaną taką formułkę, którą wysyłam do kupującego domenę: Aby dokończy transfer aukcji należy wejść w 'panel klienta' po zarejestrowaniu się i zalogowaniu na nazwa.pl, a następnie w 'twoje domeny' i kliknąć w 'Przenieś domenę od innego Klienta NetArt'. Następnie wpisać nazwę domeny 'mojadomena.pl' i mój login w przeniesienie online '[tutaj twój login w nazwa.pl]'. Następnie po otrzymaniu wpłaty zatwierdzę przeniesienie domeny Aby dokonać pełnej cesji należy w 'twoje domeny' kliknąć w domenę 'mojadomena.pl' i na samym dole jest 'pełna cesja', po wejściu tam należy wydrukować pisemko, podpisać się na nim oraz dołączyć xero dowodu osobistego ze wszystkimi klauzulami, a następnie przesłać te dokumenty na mój adres, abym mogł dołączyć xero swojego dowodu i wysłać dokumenty do NetArtu. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nosiek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2007 Dziekuje za odpowiedzi - wiem jak to wyglada w nazwa.pl A jesli chodzi o rejestracjadomen.pl ? Zastanawiam sie gdzie zarejestrowac domene Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polm83 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2007 W rejestracjadomen.pl to trzeba wypełnić ten formularzyk: http://www.dns.pl/propoz_cesji.pdf Ale dokładnie to nie wiem bo jeszcze go nie wysyłałem, wiem tylko, że w polu z nazwą należy jeszcze napisać loginy użytkowników rejestracjadomen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nosiek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2007 Dziekuje za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach