Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2007 Witam, Znacie firmy / osoby zajmujace sie swiadczeniem supportu dla skryptu IPB? Chodzi mi o opieke techniczna + modernizacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Riess 29 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2007 Invision Power Services. I chyba tylko oni. A co, meczysz triala 2.0? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2007 Mi chodzilo o Polakow bardziej Mam wykupiona licencje. Moja wiedza na temat ipb jest szczatkowa i poszukuje osoby, ktora pomoze mi technicznie przy modernizacji i dostosowaniu forum do nowych potrzeb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apze 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2007 invisionpower.pl - daj ogłoszenie. Na PW posłałem nrGG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2007 taaa stamtad mialem pierwszego zleceniobiorce ... wole tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2007 taaa stamtad mialem pierwszego zleceniobiorce ... wole tutaj jest jeszcze społeczeność ibplanet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Riess 29 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2007 ktora prowadzi wyniszczająca wojnę w invisionpower.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2007 heh a nie zauwazyliscie: invisionpower.pl = ibplanet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Riess 29 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2007 Nie masz tu racji. To są dwa odrębne serwisy, rywalizujące ze sobą o każdego usera, zamiast jakoś współpracować. I z tego co mi się wydaje (nie bywam tam zbyt często), skupili się tylko na tych sprzeczkach i konfliktach miedzy nimi, zapominając o userach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aktywista 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2007 Nie masz tu racji. To są dwa odrębne serwisy, rywalizujące ze sobą o każdego usera, zamiast jakoś współpracować. I z tego co mi się wydaje (nie bywam tam zbyt często), skupili się tylko na tych sprzeczkach i konfliktach miedzy nimi, zapominając o userach. Mistrzuniu - invisionpower.pl to nowa domena kupiona na potrzeby ibplanet, i przekierowuje ona na ibplanet.pl ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2007 heh... nazwy serwisów są podobne. moze inaczej, serwisy to: - invisionpower.pl vel ibplanet.pl - invisionboard.pl te dwa konkurują ze sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Riess 29 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2007 faktycznie, moj błąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2007 Witam serdecznie, proszę się zapoznać z moją ofertą dostępną pod adresem: IPSlink.pl pozdrawiam, DawPi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2007 Niestety oferta już nieaktualna. Zmieniłem skrypt na SMF. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach