fastboik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2007 Witam, poszukuje serwera dedykowanego, na którym będe mieć postawiony PLD. Osobiście jestem laikiem jeśli chodzi o tego typu rozwiązania. Osoba która będzie mi to wdrażać chce PLD, a np. Ovh nie oferuje tego typu systemu. Nie mam zbyt wygurowanych potrzeb . W zupełności wystarczy mi coś takiego http://www.ovh.pl/produits/kimsufi.xml Dysk nie musi być taki duży. Wystarczy 10 gb. Zależy mi na bezpieczeństwie. Z serwera będą korzystać 4 kompy na VPN, tylko i wyłącznie VPN. Ale muszę mieć dostęp do konsoli itd. Coś poradzicie? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2007 Zostaje Ci instalacja via rescue w serwerowni. Bądź kup jakąś starą maszynę z allegro zaintaluj system i wstaw w kolokacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2007 Zamawiasz kvm oraz plytke pld i installujesz. Badz z resuce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach