Ahmed 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2005 Witam was bardzo serdecznie.. Mam nadzieje że temat umieściłem w dobrym miejscu. Mam pewien problem.. Mam konto na serverze płatnym www.orzeszek.info Comiesięczny limit transferu wynosi 8GB.. Problem zaczął się gdy chciałem poeksperymentować z moim forum które znajduje się na ów koncie. Zacząłem instalować zwykłe phpbb z hackami, php by przmo, php by Lord Szefczyk.. i tak dalej.. Baza MySql na tym serverze zajmuje 50MB.. ostatnio od około 3 dni miałem kłopoty z forum i parę razy musiałem instalwoać je od początku.. Dzisiaj wchodze na konto i co widze. Konto zablokowane. Dlaczego??.. Pytam admina a on na to że moje konto zostało zablokowane i powinienem się cieszyć że nie usunięte.. Przekroczyłem limit transferu z 8GB do 29GB co daje nam 21GB za dużo.. Czy to możliwe??.. Powiedzcie mi bo nie wiem co mam robić.. Mam zapłacić karę 64 zł + ileśtam za zwiększenie transferu... Dramat panowie.Powiedzcie mi i przedstawcie najlepiej na jakimś przykładzie co musiałbym zrobić aby przebić ten transfer z 8GB do aż 28GB.. Dziękuje z góry za porady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irvinek 4 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2005 sprawdz w statsach czy admin cie nie wykiwal i czy naprawde tyle transferu zuzyles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smartpointer 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2005 Przekroczyłem limit transferu z 8GB do 29GB co daje nam 21GB za dużo.. Czy to możliwe?? czy to możliwe to zależy od tego ile miałeś wizyt na tym forum i ile czasu trwało zanim nabił się taki transfer, jeśli twoje forum jest bardzo popularne - to możliwe, jeśli piszą tam 3 osoby raczej nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach