Sigilman 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2007 Byłem już w kilku miejscach i zawsze się zawiodłem. Teraz jestem na IMN i wiadomo, co się stało. Mam dość profesjonalnych firm, gdzie "po odejściu jednej osoby" wszystko pada. Potrzebuję czegoś stabilnego z minimum 5GB miejsca, dużym transferem min. 30GB/miesiąc i miejscem na bazę danych min. 20MB. Dobrze, gdyby był wyższy pakiet w ofercie, bo z czasem będę potrzebował wszystkiego więcej. Cena - żeby nie odstraszała. Przeglądałem futuro.pl, ciekawie wyglada tez sisco , może ktoś podrzuci inne hostingi, mogą być w cenie nawet 2x-3x większej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2007 Witam serdecznie! Proszę o podanie pożądnaych parametrów. Zapewniam, że w SISCO nic nie pada po odejściu jednej osoby, nasz BOK to kilka osób, mamy też kilku adminów i - w tej chwili - dwóch programistów, staramy się bardzo, aby nie uzależniać wszystiego od jednej osoby. Zapraszam też do poczytania wątków o nas, można się dowiedzieć o opinii i zapleczu sprzętowym. http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=3865 W razie pytań zapraszam na PW żeby nie zaśmiecać wątku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach