anglik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2007 Moze ktos mi powiedziec kiedy strona bedzie czynna? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2007 No bez przesady... Nie dosc, ze ludzie robia tu sobie BOK firm hostingowych, to Ty chcesz zrobic BOK innego forum? Za wczesna pora na myslenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anglik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2007 No bez przesady... Nie dosc, ze ludzie robia tu sobie BOK firm hostingowych, to Ty chcesz zrobic BOK innego forum? Za wczesna pora na myslenie? Jezeli jest przekierowanie z tej strony na tamta, to cgyba mozna zapytac. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamesbond 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2007 W obecnej sytuacji to przekierowanie z tego forum jest bez sensu. Trwa to już kilka dni. Czy właściciel tego forum jest powiązany jakoś z parkowaniedomen.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anglik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2007 W obecnej sytuacji to przekierowanie z tego forum jest bez sensu.Trwa to już kilka dni. Czy właściciel tego forum jest powiązany jakoś z parkowaniedomen.pl ? Ja odnosze takie wrazenie, wiec sie zapytalem.Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2007 Właściciel nie jest powiązany z parkowaniedomen.pl Chyba najwyższy czas usunąć forum "wycena domen". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apze 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2007 Forum było nieczynne ponieważ zostało przeniesione na nowy serwer i skrypt. Obecnie działa pod adresem www.di.pl (Domeny Internetowe) Co do robienia sobie BOKu innego forum to popieram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2007 widze ze sie jednak przekonales to ipb na jakim serwerze teraz jestescie? ciut sie przycina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apze 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2007 widze ze sie jednak przekonales to ipb B) na jakim serwerze teraz jestescie? ciut sie przycina Nie chciałbym robić tutaj supportu jak ktoś zauważył. Serwer możesz sprawdzić np we whois domeny (dnsy ) To nie mój topic ale myślę, że można go zamknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2007 i365.pl ??? ojojojoj ale dales d... Co Ty forum nie przegladasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach