moro4x4 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2007 Witam! Śmigałem sobie tak po necie i znalazłem sobie taką ofertę: http://www.nuh.pl/dedyk.php?plan=p1600 Co o niej sądzicie? Czy cena dobra? Czy można na nich polegać? Może miał ktoś z nimi styczność? Czy to, że ma DA mam rozumieć będzie działało jak w kontach reseller, czyli za jego pomocą będę tworzył konta dla userów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2007 Przecież to jest oferta netdirekt.de ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2007 Czy to, że ma DA mam rozumieć będzie działało jak w kontach reseller, czyli za jego pomocą będę tworzył konta dla userów? Tak +to co napisal Sebak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MichałG 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2007 no wlasnie czyste netdirekt.de.. do tego 2 x drozej.. Juz lepiej wziac bezposrednio z netdirekt.de.. "Strona ServerHost jest w trakcie budowy... Zapraszamy wkrótce!" no to do pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moro4x4 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2007 Dzięki za info. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach