Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2007 To nie mój znajomy ( na szczęście ) i już go nie mam na gg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2007 oja.. heh.. miazga! normalnie.. no nie wiem co powiedzieć tak mi się ryj śmieje : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redblue 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2007 Myślę, że redblue.pl jest najpewniejszym krzakiem jakiego widziałem Hm Jor niechcę Ci ubliżać ale ta domena jest pozycjonowana(eksperyment na niska zawartość słów kluczowych) i ma content tymczasowy Niebawem redblue będzie podłączony jako serwis produkcyjny - o nieco innym profilu niż Twój o zupełnie innych kontach....na serwerach w PL i prowadzonych przez spółkę która na rynku hostingu jest powszechnie znana Więc nim rzucisz kamieniem to spójrz na siebie bo nieładnie tak jechać po ludziach Chcesz komedii (od kiedy to domeny.pl pozycjonuje się w com na PL hasła ? kto ma to zobaczyć ? Tarzan ? : <li>www.twojeprawo.pl Pozycjonowanie w Google.com na hasła: a) "tani prawnik" "porady prawne" Strona jest na pierwsze hasło jest na 2 i 3 miejscu w wynikach, natomiast na drugie hasło jest w pierwszej 5 wyników. pozdrawiam i życzę celności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2007 Nasi pracownicy sa dla panstwa dostepni: * poniedzialek-sroda 15:00 - 23:00 * czwartek-piatek 16:00 - 23:00 * sobota 12:00-21:00 * niedziela 14:00-21:00 po szkole : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2007 Kontakt z nami: Administrator , obsługa kliena: Marcin Więcławek adres e-mail: djpussyshaver@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2007 po szkole : ) Copyring by Greg_1992 I wszystko jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dusker 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2007 djpussyshaver - bardzo mi sie podoba ksywa pana admina:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2007 Klik Czy mi się wydaje czy chodzi o home.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2007 lol! A to dobre - może też tego spróbuje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2007 ale co, bo nie kumam? heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2007 Uwaga! Przedmiotem aukcji jest założenie konta w jednej ze znanych w Polsce firm hostingowych. To Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kychu_sxe 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2007 No i coś kolo 13 osób od niego to kupiło Facet jest multifunkcyjny, sprzedawał także zestawy do manikiru, lampy i wiele innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach