foo 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2007 W sumie ceny wieksze niz te gampad.pl aka shou.pl - tam było 12zł rok za konto 1GB:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2007 W sumie ceny wieksze niz te gampad.pl aka shou.pl - tam było 12zł rok za konto 1GB:P Tak, tylko ze gamepad to już znana marka w swiecie serwerów gier. Także i shou można zaufac, ale wydaje mi się że przesadzili z kontami ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2007 No to mamy kolejny dochodowy hosting na sprzedaż Allegro. Robimy zakłady ile hostingów zostanie sprzedanych w tym roku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2007 http://host4.pl/oferta.phpkliknijcie na "zamow" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2007 Nie mogłem się powstrzymać allegro Witam sprzedajemy sewery shoutcast nasza strona to www.e-shoutcastn.prv.pl najtańsze w sieci polecam i zapraszam.!!!!! ja dałem cene 1 zł ale to nie prosze zobaczyć na nasza stronke i tam macie oferty!!!! w razie jakiś pytan prosz episać na gg.720088 Pisownia porażająca.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2007 Adrian: A ponoć dzieci nie mogą sprzedawać na allegro.. Ech a czym wcześniej handlował: http://allegro.pl/item228726387_228726387.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyrial 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2007 Mnie ciekawi co niby mają wspólnego z XPX, która jest firmą znaną i cenioną, a w tytule strony można znaleźć to samo, co na stronie xpx. Może myśleli, że wyskoczą wyżej w google . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jor.pl 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2007 Widziałem tą aukcje parę dni temu... zjawisko niesamowite... to chyba "najlepsza" aukcja oferująca hosting jaką widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2007 A oto rozmowa z tym panem na gg. jajazallegro 18:30:17jestem Ja 18:30:23 Witam Ja 18:30:27 jestem zainteresowany shoutcastem jajazallegro 18:30:38 tak słucham Ja 18:30:42 Mogę prosić parametry techniczne serwerów ? jajazallegro 18:30:58 ale prubnych Ja 18:31:02 oczywiście dedykowanych na których postawicie shoutcasty jajazallegro 18:31:38 to jest nasza sprawa Ja 18:32:07 Dobrze, więc interesuje mnie 50 slotów w jakości 48 kb/s a do tego autopilot 10 GB Ja 18:32:10 jaka jest tego cena ? jajazallegro 18:32:58 57zł dajemy panu kratis e-rds Ja 18:33:12 Acha Ja 18:33:19 mogę prosić dane firmy, nip regon itp.. ? jajazallegro 18:33:39 co pan zamawia czy wypytuje Ja 18:34:03 Wypytuje a potem zamawiam, ponieważ interesuje mnie Faktura VAT Ja 18:35:10 ? Status użytkownika jajazallegro: niedostępny. tak skończyła się nasza rozmowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2007 Nie tylko na GG poziom j. polskiego tej osoby jest tragiczny - na stronie jest wiele błędów i zdań całkowicie nie składnich gramatycznie. No, ale z domenę prv.pl to przegieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 5, 2007 też zagadałem, tak dla jaj.. poproszę zaraz o REGON : ) hehe EDIT: dobra, nie chce mi się.. dzieciak odpisuje 10 minut.. pff.. hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2007 Kiedy wprowadzą zakaz korzystania z komputerów/internetu do 18 roku życia i przed odbyciem odpowiedniego kursu uświadamiającego podstawowe sprawy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aktywista 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2007 http://www.redblue.pl/ - i nie mam pytań ;] za takie pieniądze przy takich parametrach dają chyba gwarancje uptime 110% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2007 Dobra, wkleje ostatnią rozmowe żeby nie spamować Ja 13:25:24Witam Ja 13:25:28 to mogę prosić dane firmy ? jajazallegro 13:25:32 witam jajazallegro 13:25:42 nie udostepniam Ja 13:25:51 Jakto ? Ja 13:25:57 A faktura VAT jest dostępna ? jajazallegro 13:26:22 nie wystawiamy faktury wat (Chyba chodziło mu o żarówki )) mamy jusz ponad 30 klijentów i jeszcze nikt nie narzeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2007 Rotfl, kocham trolli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2007 http://www.redblue.pl/ - i nie mam pytań ;] za takie pieniądze przy takich parametrach dają chyba gwarancje uptime 110% oooo ja, ale hardcore... takich cen to ja jeszcze nie widziałem przecież na jednym dobrym serwerze możnaby takich kont upchnąć kilka K! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2007 roll Transfer 250MB na miesiąc Ale zaszaleli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aktywista 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2007 oooo ja, ale hardcore... takich cen to ja jeszcze nie widziałem przecież na jednym dobrym serwerze możnaby takich kont upchnąć kilka K! Nikt im przynajmniej oversellingu nie zarzuci ;] Widząc, że LH nawet zaktualizowało (nieco) swoją przedpotopową ofertę myślałem, że niczego oryginalnego nie znajdę, ale jak widać takich perełek jest więcej. Gdzieś widziałem konto @ 10MB za 99 zł rocznie, ale nie mogę znaleźć ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jor.pl 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2007 Myślę, że redblue.pl jest najpewniejszym krzakiem jakiego widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2007 Dobrze, że nie są to ceny miesięczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2007 Hi To co kto otwiera ze mną krzaka ^^ ? będziemy oferowali przestrzeń 10mb , transfer 120 mb /rocznie Obsługa baz .txt oraz najwspanialszego języka HTML ! Jedyna taka okazja za 600 zl /mc ^^ ;p Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2007 Ja, tylko załatw serwa - ja będę robił backupy na yoyo i wysyłał emailem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2007 Ja wam moge dać resellera :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Październik 7, 2007 ej dajcie jeszcze jakies rozmowy z gg prorze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2007 Ja wam moge dać resellera biggrin.gif:D Pfff... jak już to może załóżmy krzaka na jakimś serwerze yoyo.pl, prv.pl ? Ja swojego shared nie poświecę przecież na ten cudowny interes :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach