exe 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2007 Witam Tak się obudziłem o 3:00 i usiadłem do komputera i wszedłem na allegro.pl . I patrze wielka okazja, hosting na sprzedaż który ma setki klientów. Serwery Xeon 2 GB ram (respect). Ok, lubię czytać bajki na allegro, ale przez tą informację obudziłem cały dom System operacyjny: FreePSDNa pewno nikt z was czegoś takiego nie ma, tylko oni FIRMA NHOST.PL - SETKI KLIENTOW -OGROMNE ZAROBKI ! Niektóre "firmy" potrafią się ukrywać Skromni są Następna sprawa, to to że serwer mają za darmo , nic nie napisali o kosztach serwera, a o administracji nic. Ich ceny kont to już ... : Cena:Miesiąc : 22.49 zł pół roku: 42.49 zł rok: 60.49 zł Ogólnie się ubawiłem, ale zauważyłem że każdy kto sprzedaje serwis wyjeżdża za granicę http://www.allegro.pl/item156095308_firma_...e_zarobki_.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2007 tomy-ziom@wp.pl - "Masz pytanie ? Napisz do administratora Nhost.pl" hyhy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2007 Chłopaki robimy stypę? Kupimy tą "firmę" za 50zł i zadzwonimy do uwagi xD Patrząc na to to "wakacyjna" firma, pewnie brakuje im pieniędzy na serwery. pomieszczenia serwerowe są klimatyzowane, normalnie cud techniki, godne pozazdroszenia:) A i Ci ochroniarze:) Serwer 80zł - Suuuperrrr, pewnie w firmie krzak resseler stoi xD 784,37zł - suuper, można wyżyć z tego i żyć w luksusach xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2007 I o to kolejny dowód na to, że za ~20zł rocznie nie bardzo da się prowadzić hosting na dłuższą mete PS. czy ja mam tylko wrażenie, gdzie nie długo serwery wirtualne (taniusie) będą drożeć aby firma była w stanie przetrwać mini 3 lata na rynku ? No to mamy w tym roku już chyba drugi sprzedawany hosting? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramze5 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2007 A jaki jest pierwszy? Nic nie slyszalem Nhost.pl w chwili obecnej lezy Ps. Widze ze masterNet licytowal ten tajemniczy i przynoszacy ogromne zyski nHost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2007 Mi nie odpowiedzieli ilu dokładnie mają klientów Ale wsumie zadałem pytanie o 3:00 rano więc zapewne spali jeszcze, później poszli na 8:00 do szkoły, więc myślę że jak wrócą pełni wiedzy i zapału odpiszą mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2007 a ja wiem dlaczego sprzedają po prostu koniec półrocza niedługo, zagrożenia wystawione i ojciec kazał kompa zamknąć i do nauki się zabrać ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2007 @remze5 http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=7035 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2007 Jak na pierwszy dzień licytacji to zwrotna suma.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2007 Patrząc na tą aukcję to się zastanawiam kto wierzy w takie bajki co oni piszą. Czy naprawdę w Polsce jest tylu "jeleni" którzy wierzą w łatwe pieniądze spadające z nieba OOO Dostałem e-maila od "firmy nHost.pl" Posiadamy obecnie 77 klinetów z który 6 opłaca miesiecznie Gdzie te setki klientów uciekli PS. Ortografia mnie powala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2007 Heh... tak mu się śpieszy ze sprzedażą tak dochodowego biznesu, że nawet nie chciało mu się odpowiednio sformatować dodanej list domen i subdomen Przy tak małej ilości klientów kwota jaka jest aktualnie lictytowana staje się pomału nieopłacalna dla kupującego Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2007 Jak chcecie się bardziej pośmiać zobaczcie jeszcze to: http://www.allegro.pl/item154042016_www_w2...za_1_49_zl.html :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2007 Dzięki dopracowanej technologii wyświetlania aliansów, mają one bardzo wysokie pozycje w takich wyszukiwarkach jak: Google.pl / Onet.pl / Wp.pl / Interia.pl / itp...!! LoL... Nawet nie można wejść na to w24h.pl... Przynajmniej można się pośmiać przed snem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2007 Jak chcecie się bardziej pośmiać zobaczcie jeszcze to:http://www.allegro.pl/item154042016_www_w2...za_1_49_zl.html :-) "Przy wykupieniu dwóch aliansów" moc ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
montee 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2007 Polecam zapoznanie się ze Słownikiem Allegro. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2007 montee to żeś mnie zmiażdżył teraz a co do w24h.pl to całkiem fajna domena, tylko pomysł z tym allegro.. PARODIA hehehe.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2007 Długo się zastanawiałem czy napisać tego posta czy nie, ale... W dniu 9 stycznia 2007 otrzymałem wiadomość z zapytaniem czy nie jestem zainteresowany kupnem nhost przez "kup teraz". Odpowiedź została wysłana po paru minutach od jej otrzymania z paroma prostymi pytaniami oraz informacjami prawnymi na jakich to warunkach miało by nastąpić przejęcie klientów. Aktualnie mija już ~48h - reakcji brak. Wniosek? Na chwilę obecną odradzam dokonywania transakcji z tym "Panem" (jeżeli oczywiście można nazwać go Panem) - ze zględu chociaż na jego styl pisowni, zwracania się do kogoś jak do kolegi z ławki, czas reakcji który wynosi na chwilę obecną ~48h i czekam nadal - tak długi okres oczekiwania jest niedopuszczalny przy tego typu interesach. Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2007 Świat się kończy . Za dużo byłoby wklejania ale prześle jedno zdanie. Firma zajmuje się dostarczaniem usług hostingowych dla klientów indyfidualnych , oraz małych i średnich firm. No to będziemy mieć codziennie nowe oferty hostinKów nastolatków http://www.allegro.pl/item157234695_serwis...y_zarobek_.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2007 "Zrzuty ekrany z bazą użytkowników" "Konto reseler w serwerowni w niemczech /wazne 1 miesiac od daty zakonczenia aukcji/" Bardzo precyzyjna informacja w której, i resseler xD "Trochę o zapleczu technicznym : Obecnie firma posiada 3 własne serwery dedykowane 2 z nich mieszczą się w OVH.pl 1 z nich w serwerowni w Warszawie oraz konto awaryjne na serwerze w LiteSpeed . Serwery z OVH obsługują klientów shoutcast, serwer z nimiec i Warszawy klientów WWW. Takie rozwiązanie pozwala na niezawodość działania co z kolei procentuje w postaci nowych klientów. " A co nas to jak resselera dają? "Aktualnie z naszych usług korzysta ok. 200 klientów." "82 klientów - Shoutcast 65 klientów- WWW " 200 a 147 to duża różnica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
europrezes 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2007 O boże ale się uśmiałem czytając to wszystko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2007 Czy ja mam jakieś dejavi ? Klik Który to już raz sprzedawane jest przynoszące kokosy nhost.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2007 Z tego co naliczyłem to już 3 podejście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2007 Hehehhe widzialem tą aukcje kiedyś, i naprawde rozbawiła mnie nazwa 'systemu' FreePSD, zapewne reseller w jakimś [/b]tanim[/b] hostingu... a w dodatku "firma" przechodzi z rak to rąk ... żenada! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2007 Nhost znajduje sie na 1 podstronie google.pl pod haslem: tanie serwery chyba przy ustawieniu 100 wyników na stronę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2007 Na 100% tego nie widzieliście http://host4.pl/oferta.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach