Ignition 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2007 Ze względu na ostatnie problemy z serwerem only.pl jestem zmuszony przenieść swoje stronki na jakiś lepszy serwer. Poszukuję hostingu w miarę taniego z możliwością tworzenia subdomen (przynajmniej 10) serwer będzie pod małe statyczne stronki: index + 2,3 fotki nie wymagam żeby było dużo transferu czy pojemności wystraczy mi nawet 1gb transferu i 100mb pojemności. Ale najważniejsze jest żeby serwer był bezawaryjny!!! cena: do 10zł (z vat) za miesiąc Możecie mi coś takiego polecić? _________________________________________________________________ Proszę opinnie wyłącznie użytkowników nie interesuje mnie wypowiedź osób reklamujących własne usługi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2007 nie znajdziesz hostingu w 100 % bezawaryjnego. ale dobrą praktyką jest szukanie takiego usługodawcy, którego admin ma FIZYCZNY dostep do serwera. A nie, że admin w W-wie, a serwer w południowej Francji [lokalizacje z sufitu]. pogląd na bezawaryjność da Ci np. ranking WHT. ja korzystam z usług risp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ignition 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2007 Wiem, że cudów niema, ale pisząc bezawaryjny mam na myśli taki, który działa przez większość czasu W każdym razie dzięki za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2007 Z takim budzetem to chyba proste.pl - serwery w PL, admini w PL http://proste.pl/oferta/zaawansowany/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2007 noo właśnie miałem napisać o takim jednym tanim, bezawaryjnym hostingu, w którym admin ma dostęp do serwera... hehe - proste.pl heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Litr 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2007 cena: do 10zł (z vat) za miesiąc Za ok. 14zl brutto na miesiac mozesz miec serwer w IQ.pl a to juz naprawde bardzo dobry hosting. Proste.pl ma tego samego wlasciciela co IQ.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2007 W sumie lepiej doplacic do iq.pl niz kupic na proste.pl, lepszy support i maszyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach